Registratie van uitgifte en retour bedrijfsmiddelen met NFC

Voor het uitvoeren van de beveiligingstaken heb je in de meeste gevallen bepaalde bedrijfsmiddelen nodig. Die items, zoals telefoons, oortjes en zaklampen, registreer je eenvoudig in Secusoft, waardoor je overzicht houdt op je bedrijfsitems. Vanaf nu is het ook mogelijk om een scan met NFC uit te voeren bij uitgifte en retour.

Deze registratie is een aanvulling voor bijvoorbeeld de klanten in het Caribisch gebied, waar beveiligers werken met vuurwapens. Maar ook in Nederland is op deze wijze de registratie van uitgifte en retour van waardevolle items, zoals laptops, goed geregeld. Met deze nieuwste Secusoftfunctie 'Registratie van uitgifte en retour bedrijfsmiddelen met NFC' heeft de ondernemer altijd zicht op welke wapens in gebruik zijn en wie welk wapen in bezit heeft.

Om de uitgifte van een bedrijfsmiddel te registreren, moet het item te zijn voorzien van een NFC-tag. Deze tags zijn te koop in stickervorm, wat het bevestigen op een wapenkoffer of laptoptas eenvoudig maakt.

De NFC-tag wordt in Secusoft gekoppeld aan het item. Vervolgens kan de verantwoordelijke voor uitgifte en retour bedrijfsmiddelen de tag scannen met de telefoon. Het is alleen nodig te selecteren of het item wordt uitgegeven of retour komt, en de registratie moet gekoppeld aan een medeweker. In het bedrijfsmiddelenoverzicht staat alle informatie overzichtelijk bij elkaar.

Secusoft biedt een totaaloplossing voor ondernemers met bedrijven actief in de veiligheidssector, zoals beveiligingsbedrijven, maar ook in tal van andere branches blijkt onze registratiesoftware een uitkomst.