SecuSoft, het digitale platform voor beveiligers.
Een echte alleskunner met veel functionaliteiten, sinds 2011 is SecuSoft de beste partner voor elk beveiligingsbedrijf. Heel eenvoudig in gebruik, geeft SecuSoft het management van elk beveiligingsbedrijf en de opdrachtgever inzicht en duidelijkheid in alle facetten van het beveiligingswerk met overzichtelijke, printable rapportages, roosters, gewerkte diensten, surveillance rondes, alarmopvolgingen, facturatie, offertes en nog veel meer opties.

Voor beveiligers door beveiligers.
Voormalig beveiliger Leo Hoogma, momenteel eigenaar van een succesvol webdesign bedrijf dat tevens gespecialiseerd is in de softwareontwikkeling, heeft jarenlange werkervaring bij particuliere beveiligingsbedrijven. Tijdens zijn werkzaamheden heeft hij zich verdiept in diverse administratiesystemen voor beveiligers en heeft de zwakke punten en ontbrekende schakels van deze onderkent. Zijn jaren aan praktische ervaring heeft hij vertaald in een digitaal platform voor beveiligers, SecuSoft.
SecuSoft is niet een star, ingewikkeld programma, maar een op dagelijkse praktijk afgestemd systeem dat continue wordt gecompleteerd en uitgebreid.  Elke benodigde functionaliteit binnen de wereld van beveiliging is terug te vinden in het SecuSoft portaal.

Het doel van SecuSoft.
Het doel van SecuSoft is om de communicatie binnen een beveiligingsbedrijf te verbeteren en de werkzaamheden efficiënter en accurater te laten verlopen waardoor een aanzienlijk tijdsbesparing wordt gerealiseerd, dat alles samengevat in een branchegespecialiseerd systeem.
SecuSoft is tot stand gekomen door kennis van programmeren te combineren met praktijkervaring in de beveiligingsbranche.
Het SecuSoft pakket wordt aangeboden voor een buitengewoon concurrerende prijs. SecuSoft verleent zijn gebruikers een uitstekend en consistent support bij het beantwoorden van alle mogelijke vragen.

Wat doet SecuSoft voor u?
SecuSoft is een efficiënt en volledig online backoffice systeem. De eigenaar van het beveiligingsbedrijf kan nauwkeurig de activiteiten van de medewerkers bekijken. Met SecuSoft heeft u een eigen medewerkers portaal om zo uw personeel toegang te geven tot roosters, berichtensysteem en rapportages. Daarnaast is het vanuit SecuSoft eenvoudig en veilig om de rapportages, facturen en alarmbonnen te mailen naar de opdrachtgever.

SecuSoft zorgt voor een correcte urenregistratie, personeelsplanning en rooster waarmee het automatisch berekenen van toeslagen mogelijk is. Ook aan de registratie en opvolging van alarmmeldingen en het elektronisch aanmaken en versturen van alarmbonnen en ronderapporten en calamiteitrapporten is gedacht.
Uiteraard is het SecuSoft digitale administratiesysteem geschikt voor de smartphone en heeft een app voor iOS en Android, gratis en eenvoudig te downloaden.

Met SecuSoft heeft u niet te maken met een onbuigzaam systeem, SecuSoft is juist bijzonder flexibel. De eigenaar van een beveiligingsbedrijf kan zelf de instellingen naar behoefte wijzigen, hij kan opdrachtgevers toevoegen, maar ook medewerkers en uren, en kan daarbij zelf bepalen welke informatie voor wie zichtbaar mag zijn.

Bij SecuSoft hoog in het vaandel: integriteit en veiligheid online/offline.
Wij begrijpen dat veiligheid uw prioriteit heeft. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Offline en online veiligheid versterken elkaar immers. U wilt dat uw klant-, personeels- en bedrijfsgegevens alleen inzichtelijk zijn voor u en uw beveiligers. Wij zorgen ervoor dat u in een beveiligde omgeving kunt werken en dat uw account maximaal beschermd is met bijvoorbeeld de mogelijkheid om een 2-staps login te activeren. Verder zijn zaken zoals automatisch uitloggen bij geen activiteit, gebruik van sterke wachtwoorden, password encryptie etc. allemaal aanwezig. In combinatie met uw eigen beveiligingsmaatregelen (geheimhouden/opslaan van uw login, uitloggen als u bij de computer/tablet wegloopt etc.) kunt u rekenen op een uiterst veilige online werkomgeving.

Zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen en andere wederzijdse verplichtingen leggen wij met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst.
Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden encrypted (versleuteld) opgeslagen en ons systeem wordt maandelijks gescand door een extern cyber security bedrijf.

Bekijk hier een aantal van de beveiligingsmaatregelen die wij verder allemaal nemen:

* SSL-certificaat voor beveiligde verbinding.
* U beslist wie wat kan zien.
* Eigenaar behoudt het overzicht logboek.
* High Performance server.
* Al onze gebruikers een eigen database.
* Maandelijkse ForusP veiligheidsscan.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van SecuSoft?
Kijk op https://www.secusoft.nl en maak vrijblijvend een testaccount aan: https://testbedrijf.secusoft.nl/testaccount-maken

 

Hoofdstraat 241
9686 PC Beerta
Nederland
Telefoon: 
085 130 0760