Over BeveiligingsWereld

BeveiligingsWereld is er voor de branche en iedere andere geïnteresseerde, waarvoor wij zowel vraagbaak, inspiratiebron als kenniscentrum hopen te zijn. Wij verwelkomen uw input via redactie @ Beveiligingswereld.nl

BeveiligingsWereld publiceert uitgebreide bedrijfsinformatie, (nieuwe) producten en ontwikkelingen, nieuws en achtergronden, video, podcasts, interviews, columns en de agenda met alle relevante Beveiligingssen, netwerkbijeenkomsten en andere evenementen.

Content partnership

Door partner te worden van BeveiligingsWereld, krijgt u online de mogelijkheid om uw organisatie en producten/diensten structureel journalistiek en commercieel onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) afnemers. We noemen dat managed content. Dat werkt beter en effectiever dan 'alleen adverteren'.

BeveiligingsWereld verzamelt en verspreidt het vaknieuws. Zorg er dus voor dat u uw nieuws, evenementen en vacatures niet alleen op uw eigen website plaatst maar ook bij BeveiligingsWereld. Zorg voor een goed bedrijfsprofiel zodat het potentiële klanten duidelijk is wat u levert en - met name- hoe u zich onderscheidt.

Voor het laten opnemen van uw organisatie in de bedrijvenindex kunt u de volgende gegevens te sturen aan: redactie @ BeveiligingsWereld.nl

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw kantooradres met postcode en woonplaats
  • Uw algemene e-mailadres
  • De URL (www) van uw website
  • Een beknopte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten