ArrowSphere-cloudplatform uitgebreid met Fortinet Adaptive Cloud Security

Arrow Electronics introduceert de Fortinet's Adaptive Cloud Security-oplossingen. Arrow's aanbod van cloudbeveiligingsoplossingen op het selfservice ArrowSphere-cloudplatform wordt hierdoor uitgebreid.

De pay-as-you-go-oplossingen van Fortinet - die speciaal zijn ontworpen voor managed security serviceproviders (MSSP's) - zullen overal in EMEA beschikbaar zijn op ArrowSphere.

Fortinet MSSP-partners kunnen risico's verminderen en de impact van cyberaanvallen minimaliseren door beheerde beveiligings- en monitoringdiensten aan te bieden. Bovendien kunnen bedrijfsgegevens, infrastructuur en gebruikers beschermd worden ongeacht wie, waar, wanneer en hoe IT-middelen worden benaderd. 

De pay-as-you-go-oplossingen van Fortinet bieden MSSP's de flexibiliteit om hun klanten diensten te verlenen zonder financiële risico's te lopen door alleen te betalen voor de cloudbeveiligingsoplossingen die ze verbruiken. Alexis Brabant, vice president van EMEA sales voor Arrow's enterprise computing solutions business, zegt: “ArrowSphere is ontworpen om de verbinding tussen cloud service providers, channel partners en eindgebruikers te vereenvoudigen en klanten een uitgebreid aanbod te bieden om de clouddiensten van hun klanten volledig te begeleiden en beheren.”