SANS Institute viert 15 jaar cybersecurity opleidingen

Al meer dan 30 jaar geeft het SANS Institute cybersecurity-opleidingen en dit jaar viert het instituut het 15-jarige jubileum van hun online trainingsplatform SANS OnDemand. Voor deze gelegenheid krijgt het platform een complete herziening en een nieuwe look. Cyberaanvallen nemen toe. Een goed moment om de cursussen te omarmen die zijn gemaakt en worden gegeven door wereldberoemde experts om cyberbeveiligingsvaardigheden op te bouwen.

Met dank aan directe feedback van studenten en klanten is de geheel nieuwe OnDemand-ervaring vormgegeven en zijn er tal van verbeterde functies voor studenten in opgenomen.

"Met een steeds veranderend cyberlandschap, krappere budgetten én stijgende reiskosten kijken steeds meer bedrijven naar SANS OnDemand om hun organisatie te beveiligen en personeel op te leiden", zegt Andrew Williams, Digital Director van SANS Institute. "SANS is een pionier op het gebied van onlinetrainingen en levert uitzonderlijke leerresultaten aan studenten en verbeterde beveiliging voor organisaties wereldwijd."

De nieuwe OnDemand-ervaring is vanaf het begin ontworpen voor meer toegankelijkheid en toepasbaarheid. Studenten kunnen nog steeds volgens hun eigen schema trainen, maar nu binnen een ultramoderne en gebruiksvriendelijke interface die is gemaakt om hun leerervaring te maximaliseren. Nieuwe functies zijn onder meer een bijgewerkte videospeler, een vernieuwde zijbalk met overzichten, cursusboeken, notities, verbeterde zoekfuncties en nieuwe bladwijzermogelijkheden. Ze kunnen trainingen ook onderweg volgen met gemakkelijke toegang tot de cursussen die on- en offline beschikbaar zijn met de SANS OnDemand mobiele app. Hulp en ondersteuning zijn nog gemakkelijker te vinden, inclusief de mogelijkheid om live te chatten of vragen te stellen met een GIAC-gecertificeerde Subject Matter-deskundige.