NTT breidt secure by design-oplossingen uit

NTT breidt zijn bestaande securityservices-portfolio en referentie-architecturen uit met Cisco. Doel van de uitbreiding is om organisaties over de hele wereld te voorzien van nog beter beveiligde netwerken. Ten tijde van de wereldwijde pandemie is het belangrijk dat organisaties snel schakelen.

Hun infrastructuur – die voorheen slechts één werkwijze ondersteunde – moet nu ook faciliteren dat personeel dat op afstand en verspreide locaties werkt verbonden, productief en goed beveiligd blijft. Dit vraagt om een secure by design-benadering, die flexibiliteit biedt en tegelijkertijd de securitystatus van de organisatie niet beïnvloedt.

NTT Ltd.’s managed security services bevatten een Secure Access Service Edge-architectuur (SASE), die gebruikmaakt van de cloudfirewall – nu ook beschikbaar binnen Cisco Umbrella – gecombineerd met Cisco’s SD-WAN (Software Defined Wide Area Network). NTT Ltd. blijft Cisco’s on-premise Next-Generation Firewall-product (NGFW) en appliances uit de Firepower-serie ondersteunen op drie global security services-platformen: Threat Detection, Enterprise Security Monitoring en Device Management.

Dankzij de versterking door de nieuwste technologieën van Cisco, voorzien NTT Ltd.’s managed security services in extra bescherming door onbekende kwaadwillende activiteit op te sporen. Dit is mogelijk aan de hand van NTT Ltd.’s mogelijkheden op het vlak van threat intelligence en AI-detectie. De oplossing ondersteunt de correlatie van meldingen en de optimalisatie van securitybeheer en laat organisaties hun kwetsbaarheden prioriteren.