Link11 kiest Lantech als eerste partner in de Benelux

Link11, de Europese aanbiederk cyber resilience, heeft Lantech geselecteerd als eerste partner in de Benelux. Link11 is een Duits securitybedrijf dat een volledig geautomatiseerd en realtime Cloud-beveiligingsplatform heeft ontwikkeld, waardoor ze binnen 10 seconden alle aanvallen kunnen tegenhouden. Dankzij de samenwerking met Lantech kan Link11 verdere groei realiseren en klanten lokale ondersteuning en beheer bieden.

Link11 heeft voor Lantech gekozen vanwege de ruime ervaring in het adviseren, realiseren en beheren van netwerk infrastructuren en IT-beveiligingsoplossingen. Lantech zal het gehele portfolio van Link11 gaan leveren en daarnaast lokale ondersteuning bieden op het gebied van implementatie en beheer. De ervaren specialisten van Lantech zijn inmiddels volledig getraind en gecertificeerd en staan klaar om eindgebruikers 24/7 te bedienen.

De samenwerking met Lantech biedt tevens de mogelijkheid om de activiteiten van Link11 in de Benelux verder op te schalen. Volgens het cybersecuritybedrijf neemt de vraag naar geautomatiseerde en op AI gebaseerde beveiligingsoplossingen alsmaar toe, omdat aanvallen steeds complexer en dynamischer worden. Om te voldoen aan deze behoeften heeft het bedrijf enkele maanden geleden een nieuw kantoor geopend in Nederland en Thomas Kramps aangesteld als regionaal directeur voor de Benelux.