Fortinet FortiOS 4.0 MR2 biedt de klant meer veiligheid

Fortinet® - marktleider in netwerkbeveiliging en wereldwijd leider in oplossingen voor unified threat management (UTM) - heeft vandaag de nieuwste software update aangekondigd van het nieuwste besturingssysteem - FortiOSTM 4.0 release 2 - dat is ontworpen om klanten betere veiligheid te bieden maar tevens om betere flexibiliteit en prestaties uit hun FortiGate® multi-threat security platforms te halen. De netto voordelen voor de klant is een meer robuuste gereedschapset waarmee de FortiGate platforms beter aangepast kunnen worden aan de beveiligingseisen die de klant nodig heeft.

FortiOS 4.0 MR2 voegt meer veiligheid toe door uitgebreide antivirus- en beheersmogelijkheden en verbeterde integratie met Fortinet's FortiClient eindpunt beveiligingsoplossing voor betere controle op de veiligheid.
"Met onze voorsprong in innovatie en onze focus op beveiliging, zal Fortinet voortgaan met het uitbreiden van de mogelijkheden van FortiOS om aan de steeds veranderende beveiligings- en prestatie-eisen van onze klanten te kunnen voldoen," zegt Michael Xie, CTO en grondlegger van Fortinet. "Onze FortiOS 4.0 MR2 release verbetert de beveiliging van een flink aantal applicaties en maakt het de klant mogelijk om de ingewikkelde beveiliging beter en gemakkelijker de managen en te controleren, zodat deze het best aan de beveiligings/prestatie eisen van de organisatie voldoen. Wij zijn er van overtuigd dat dit een stap voorwaarts is in beveiligingsinnovatie."

FortiOS 4.0 MR2 biedt:

  • Meer flexibiliteit met de mogelijkheid om de antivirus inspectieniveaus beter aan te passen aan de beveiliging/prestatie wensen van de klant;
  • Meer zichtbaarheid en controle in de netwerkactiviteiten doormidel van monitoring van de applicaties en bandbreedte geheel aangepast aan de specifieke omgeving van de klant;
  • Betere prestaties van een reeks beveiligingstechologieën, inclusief application control policy performance en antivirusinspectie tijdens het gebruik van de nieuwe flow-based antivirus engine.

Beschikbaarheid
FortiOS 4.0 MR2 is voor gratis beschikbaar voor FortiGate klanten met een actief onderhoudscontract.