Cisco rondt overname van Splunk af

Cisco heeft de overname van Splunk afgerond. Hiermee wordt de basis gelegd voor ongeëvenaarde zichtbaarheid en inzichten in de gehele digitale voetafdruk van een organisatie. Om te floreren in het nieuwe digitale tijdperk moeten organisaties alles wat ze doen met elkaar verbinden en beschermen. Ze moeten de mensen, plaatsen, applicaties, data en apparaten die essentieel zijn voor hun bedrijfsvoering met elkaar verbinden, terwijl ze tegelijkertijd hun volledige digitale aanwezigheid beschermen tegen cyberdreigingen, downtime en andere kritieke bedrijfsrisico's.

Cisco brengt de volledige kracht van het netwerk samen met marktleidende security- en observability oplossingen om een realtime uniform beeld van het hele digitale landschap te creëren. Dit stelt teams in staat om proactief kritieke infrastructuur te verdedigen, uitval te voorkomen en de netwerkervaring te optimaliseren.

Het samenvoegen van Splunk en Cisco zal onze gezamenlijke klanten wereldwijd een enorme meerwaarde bieden,” zegt Gary Steele, Executive Vice President, algemeen directeur, Splunk. “De combinatie van Cisco en Splunk zal een werkelijk uitgebreid inzicht verschaffen bieden in de volledige digitale aanwezigheid van een organisatie, en zal een ongekend niveau van veerkracht bieden dankzij het meest uitgebreide en krachtige productportfolio voor security en observability dat momenteel beschikbaar is op de markt."

Effectief gebruik van de juiste data op grote schaal is essentieel om de zinvolle voordelen van AI mogelijk te maken en organisaties te helpen resultaten te behalen die voorheen ondenkbaar waren. Om echt te profiteren van de voordelen van AI, hebben organisaties de juiste infrastructuur nodig om het te ondersteunen, de gegevens om het te voeden, een robuust security-platform om het te beschermen en een observability platform om in real-time te monitoren en te beheren. Cisco kan nu alle vier samenbrengen.