Conclusion organiseert inspiratie-event over digitaal transformeren in TivoliVredenburg

4 juli 2024
TivoliVredenburg, Utrecht

Business transformatie en IT-dienstverlener Conclusion organiseert op donderdag 4 juli ConclusiON!, hét jaarlijkse inspiratie-event over de digitale transformatie. Het event vindt plaats in TivoliVredenburg in Utrecht en staat in het teken van de kunst van het digitaal transformeren. Met het volledige speelveld en expertises rondom dit thema onder één dak, wil Conclusion hét event van het jaar organiseren voor beslissers en beïnvloeders rondom digitaal transformeren. Zij kunnen zich hier aanmelden.

Digitale transformatie is voor iedere organisatie de weg naar vooruitgang. De vraag is hoe je als organisatie controle behoudt als digitale ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Bezoekers van het event vinden antwoord op deze vraag in keynotes en workshops. Inclusief een alles overtreffende inspiratiesessie door dé techkunstenaar van Nederland, Daan Roosegaarde. De bezoekers van ConclusiON! gaan gegarandeerd boordevol inspiratie naar huis.

Beleef de digitale transformatie

Tijdens ConclusiON! komt de digitale transformatie tot leven. Bezoekers gaan op reis en beleven de digitale transformatie op het op kunst gebaseerde inspiratieplein. Tijdens inspirerende sessies worden ze meegenomen in de digitale transformatiereis van aansprekende bedrijven als Havenbedrijf Rotterdam, Stichting CIS en Hunkemöller. Ook zijn er workshops over thema’s als technologische ontwikkelingen, responsible AI, verandermanagement en besturingsmodellen. Bezoekers hebben ook alle ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Seger Theuns, algemeen directeur Conclusion Nederland: “Ik ben ontzettend trots dat we dit jaar alweer de vijfde editie van ConclusiON! organiseren. De digitale transformatiereis ziet er voor iedere organisatie anders uit en juist dat willen we laten zien. Als partner op het gebied van businesstransformaties en IT is het Conclusion-ecosysteem een mooie bron voor inspirerende succesverhalen. Sprekers vertellen in de breedte over de reis van hun organisatie en laten daarmee zien dat geen uitdaging te groot is. Het uiteindelijke doel van het event is dat bezoekers boordevol inspiratie naar huis gaan, met ideeën over hoe zij de digitale vooruitgang kunnen beheersen, voordat het hen beheerst.”

Corianne Visser, directeur marketing en communicatie bij Conclusion: “Als ergens alle facetten van de digitale transformatie samenkomen, dan is het binnen het Conclusion-ecosysteem. Vanuit die positie willen we al onze relaties inspireren. Het is ontzettend krachtig om in gezamenlijkheid met klanten en de bedrijven uit het ecosysteem een vernieuwend event neer te zetten. Het wordt een boeiende middag vol kennisdeling en netwerkmogelijkheden. Daarnaast willen we bezoekers entertainen door alle aspecten van de digitale transformatie te verbinden aan kunst. Met Daan Roosegaarde als keynote speaker wordt dat absoluut een succes. Ik kijk uit naar het event en moedig al onze relaties van harte aan om de digitale transformatie op 4 juli samen te beleven.”