VGM NL vastgoed- en VvE managers alert op AVG risico’s

VGM NL heeft voor de medewerkers van aangesloten leden een gratis digitale VGM NL Awareness training AVG laten ontwikkelingen om zo bij te dragen aan de bewustwording van informatiebeveiliging en de kennis rondom privacywetgeving op te frissen.

De bij VGM NL aangesloten vastgoed- en VvE managementorganisaties hechten er veel waarde aan dat hun medewerkers zich, ook ruim 2 jaar na de invoering van de AVG privacywetgeving, bewust zijn van het belang van het op een juiste manier omgaan met persoonsgegevens aangaande de privacy van hun huurders en opdrachtgevers. En ook om risico’s voor de eigen organisatie zoveel mogelijk te beperken. Het volgen van de VGM NL Awareness training AVG, die met een toets en certificaat wordt afgerond, draagt daar wezenlijk aan bij.

VGM NL Opleidingsroutes
Ilse Kaandorp, directeur VGM NL: “Op het terrein van opleidingen en kennisdeling zijn we gestart met het opzetten van VGM NL opleidingsroutes. In samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstituten zijn de eerste stappen gezet om tot een modulair systeem te komen. De VGM NL Awareness training AVG maakt deel uit van dit pakket om zo ook de vastgoed- en VvE manager te ondersteunen in hun dagelijkse praktijk.”.

De VGM NL Awareness training AVG is door Tacstone ontwikkeld in opdracht van VGM NL. De training bestaat uit basisvragen over de AVG en uitleg over termen en begrippen die specifiek zijn afgestemd op de vastgoed- en VvE manager. Door de samenwerking met Tacstone aan te gaan beschikt VGM NL over een ervaren partner op het gebied Control & Compliance.