Verisure breidt alarmsysteem uit met Beveiligde toegang

Verisure introduceert de Verisure Beveiligde toegang voor totale controle en beveiliging van elke entrée. Hiermee krijgen bewoners volledige controle over en inzicht in wie hun huis betreedt, ook als zij zelf niet thuis zijn.

Het pakket Beveiligde toegang bestaat uit een slimme deurbel (Arlo), een slim slot (Verisure Lock Guard) en de Verisure Keyfob, waarmee elk Verisure-alarm van afstand kan worden bediend. Alle devices communiceren met het alarmsysteem en met de meldkamer van Verisure. Hierdoor biedt het Beveiligde toegang pakket niet alleen ultiem gebruiksgemak, maar ook de best mogelijke beveiliging. 

Beveiligde toegang geeft bewoners volledige controle en beheer over wie er de woning betreedt. Gaat de deurbel? Je wordt direct ge-videobelt zodat je kan zien wie er voor je deur staat. Als blijkt dat het een vertrouwd iemand is, bedien je op afstand het slimme Verisure LockGuard-deurslot om toegang te verlenen.

Vertrouw je niet wie er voor de deur staat? Dan houd je de deur gesloten. Mocht er toch worden ingebroken, dan gaat uiteraard het alarm af en wordt de meldkamer ingeschakeld. Zij kunnen meekijken via de eigen camera’s in huis of via de deurbel. Bovendien kan de meldkamer, na een geverifieerde melding, via de Verisure LockGuard de politie of ambulance toegang verlenen tot de woning, zonder dat men de deur hoeft te forceren.  

Verisure Beveiligde toegang biedt diverse producten voor een complete beveiliging en beheer van de toegang tot jouw woning. Het pakket is naar wens samen te stellen, zodat het voldoet aan ieders persoonlijke situatie en wensen.

Consumenten met een Verisure-alarmsysteem kunnen Beveiligde toegang eenvoudig toevoegen aan hun bestaande systeem. Zowel de doorbell als de smartlock staan direct in verbinding met de meldkamer, die binnen enkele seconden de melding kan delen met de politie zodat er hulp geboden kan worden.