Snyk Cloud focust op ontwikkelaars

Cloud Security Solution van Snyk is ontworpen door en voor ontwikkelaars. Deze nieuwste ontwikkeling werd mogelijk gemaakt door de overname van Fugue eerder dit jaar. Snyk's Cloud Security-oplossing is ontworpen met wereldwijde DevSecOps-teams in gedachten. Het breidt de bestaande producten Snyk Infrastructure as Code en Snyk Container uit met Fugue's toonaangevende Cloud Security Posture Management (CSPM)-mogelijkheden.

Het Snyk Cloud-product breidt het bestaande Developer Security Platform van het bedrijf aanzienlijk uit, waardoor meer bedrijven DevSecOps kunnen omarmen en een verdere effectieve samenwerking tussen hun ontwikkelaars, operations, security en compliance-teams kunnen stimuleren. In plaats van te worstelen om meerdere, incompatibele cloud- en applicatie security-oplossingen aan elkaar te patchen, wat uiteindelijk leidt tot een gefragmenteerd beeld van applicatie security in de cloud, hebben wereldwijde ontwikkelaars nu de mogelijkheid om volledig eigenaar te worden van hun infrastructuur. Tegelijkertijd kunnen hun securitytegenhangers een consistente cloud security-houding definiëren en hanteren gedurende de gehele levenscyclus van softwareontwikkeling (SDLC).

Met de steeds toenemende behoefte aan innovatiesnelheid in het digitale tijdperk, zijn silo-applicaties en cloud security-tools die zich richten op het detecteren van problemen na implementatie te traag en riskant. Hierdoor ontstaan er toenemende spanningen ​​tussen ontwikkelaar- en securityteams. Met de toevoeging van Snyk Cloud zullen Snyk-klanten nu de eersten zijn die profiteren van een uniform platform en beleidsmachine waarmee ze veilige implementaties kunnen creëren via een ongeëvenaarde feedbacklus - van code naar cloud en terug naar code. Hiermee wordt hun cloud beveiligd vóór implementatie en het handhaven van de veilige integriteit tijdens het uitvoeren, evenals het beoordelen en prioriteren van de precieze plaatsen om reparaties in de code aan te brengen. Het afgelopen jaar hebben Snyk-klanten zelfs gemeld dat ze hun security-risicopositie met meer dan 60% hebben verbeterd door de tijd te verminderen die nodig is om kwetsbaarheden te vinden en op te lossen.