Secure Document and Device Management in Yanmar Stadion

Een gratis (netwerk)evenement op 20 juni van 17:00 – 21:30 in Yanmar Stadion Almere waar thema’s efficiëntie, structuur, kostenbesparing en informatiebeveiliging samenkomen in het stadion van de jongste BVO van Nederland!

Als organisatie is het belang van Secure Document en Device Management erg groot. Almeers IT-bedrijf Ultimum, Xerox Concessionaire XBC Arnhem en technologieleverancier ALSO slaan de handen daarom ineen voor een evenement waar diverse experts hier meer over vertellen. Ook gaat tijdens deze Inspiration Academy, op maandag 20 juni, een panel het gesprek met de deelnemers aan, kunnen brandende vragen worden beantwoord en kan onder het genot van een hapje en een drankje worden genetwerkt in het Yanmar Stadion van Almere City FC.

De Inspiration Academy voor Business is bedoeld voor business bouwers, entrepreneurs, groeiers in het midden tot groot bedrijf. De bijeenkomst geeft een kijkje in specifieke onderwerpen waar organisaties dagelijks mee te maken hebben en waar wij en onze partners expertise in hebben. Hoe kan een organisatie een slimmere manier van Document en/of Device Management implementeren, met de juiste beveiliging, efficiëntie en ook nog eens besparen op de huidige (printing) kosten? Gastheer en moderator is acteur en entrepeneur Joost Buitenweg.