SaaS-oplossing voor gegevensbescherming met ondersteuning Microsoft

Commvault, leverancier van bedrijfssoftware voor databeheer in omgevingen in de cloud en op locatie, viert de mijlpaal van 300 dagen beschikbaarheid van Metallic in de Benelux met de aanstelling van SLTN als partner. En passant tekende SLTN de Gemeente Hoorn op als Metallic-klant. Het toont de groeiende populariteit van het SaaS-platform voor gegevensbescherming.

Metallic biedt organisaties veilige, schaalbare en kostenefficiënte oplossingen voor centraal gegevensbeheer in overeenstemming met de GDPR-eisen. Deze oplossingen bieden ondersteuning voor workloads op locatie, in de publieke en private cloud en in hybride omgevingen.
 
Ondersteuning door Microsoft en de aanstelling van Shai Nuni als de nieuwe vice president van Metallic in EMEA zorgen ervoor dat het SaaS-aanbod van Metallic tegemoetkomt aan de behoeften van organisaties die hun bedrijfskritische gegevens willen beschermen, maar zich zorgen maken over de kosten, schaalbaarheid en de beveiliging.
 
In januari introduceerde Metallic nieuwe oplossingen voor gegevensbescherming, verbeteringen en ondersteuning voor zakelijke workloads. Dit omvatte de introductie van Metallic Salesforce Backup voor de bescherming van SaaS-applicaties, verbeterde herstelmogelijkheden voor Microsoft Teams, de toevoeging van ondersteuning voor Oracle en Active Directory aan Metallic Database Backup en de introductie van HyperScale X, een volledig geïntegreerde appliance voor gebruik aan de netwerkrand.
 
Samenwerking met Microsoft
Commvault heeft een strategische meerjarige overeenkomst met Microsoft gesloten voor de hechte integratie van de go-to-marketactiviteiten, technische ontwikkeling en verkoop van Metallic met Microsoft Azure. De nauwe samenwerking tussen beide bedrijven moet zorgen voor ultieme schaalbaarheid, betrouwbare beveiliging en eenvoudig beheer van SaaS-oplossingen. Commvault heeft toegezegd om gezamenlijke channel partners en klanten te helpen met het vereenvoudigen van hun IT met in de praktijk bewezen zakelijke oplossingen voor gegevensbescherming. Deze worden als SaaS-oplossing aangeboden en beschermd in de cloud.