Rapid Circle en Computest Security gaan samenwerken

Cybersecurity-specialist Computest Security en Microsoft Cloud-specialist Rapid Circle gaan nauw samenwerken in het aanbieden van cybersecurity-diensten. Rapid Circle profiteert van het kunnen leveren van onafhankelijke security-expertise van Computest, terwijl andersom geprofiteerd wordt van de specifieke Microsoft-kennis van Rapid Circle. 

De samenwerking biedt klanten van Rapid Circle een waardevolle aanvulling op het dienstenportfolio. Security-diensten voor preventie, detectie en (incident) response worden op deze manier ingekocht in plaats van het zelf te ontwikkelen. De bewezen expertise van Computest kan direct worden toegepast en geavanceerde kennis uit Sector 7, de security research divisie van Computest, zorgt dat klanten effectiever worden beschermd en risico’s op criminele aanvallen worden verlaagd. Zo profiteren ze onder andere van het security operations center en 24/7 incident response team en kunnen specialistische beveiligingsdiensten zoals pentesting, ethical hacking en red teaming geïntegreerd, maar onafhankelijk worden aangeboden.  

Computest heeft via de samenwerking toegang tot een groot Microsoft-gebaseerd klantenportfolio en kan dankzij de kennis van Rapid Circle de diensten in lijn brengen met de Microsoft Security Technology Roadmap. Hiermee kan het bedrijf zich verder ontwikkelen als cyber security managed service provider.