Palo Alto Networks zet volgende stap op gebied van cyberbeveiliging

Palo Alto Networks heeft een reeks toonaangevende beveiligingsinnovaties om organisaties te helpen snel hun activiteiten te beschermen in een tijd waar dreigingen continu veranderen.

Tijdens de Ignite ’21-conferentie, voor een publiek van ongeveer 26.000 toeschouwers, onthult de leider op het gebied van cyberbeveiliging een aantal baanbrekende oplossingen. Dit betreft onder andere Prisma Cloud 3.0, het eerste geïntegreerde platform om de volledige levenscyclus van applicaties te beveiligen, en Next-Generation CASB (Cloud Access Security Broker). Het legt de lat op het gebied van SaaS-beveiliging hoger, nu het gebruik van SaaS snel toeneemt en organisaties de veiligheidsrisico’s van het hybride werken aanpakken. Palo Alto Networks kondigt ook de Cortex eXtended Managed Detection and Response (XMDR) Partner Specialization aan, waarbij de baanbrekende Cortex XDR 3.0-oplossing wordt gecombineerd met managed services-toepassingen van meer dan 15 partners om de beveiligingsactiviteiten van klanten te versterken.

"Met de massale verschuiving naar een hybride personeelsbestand en de snelle adoptie van de cloud is de manier waarop wordt gewerkt veranderd," zegt Lee Klarich, chief product officer van Palo Alto Networks. “Deze transformatie heeft het aanvalsoppervlak van organisaties snel vergroot en cybercriminelen profiteren hiervan. Het goede nieuws? Dit is op te lossen. Sinds onze oprichting hebben we geïnnoveerd om veranderende bescherming te bieden bij het beveiligen van onze klanten. Vandaag de dag bereiden we nog steeds onze 85.000 klanten voor op wat de toekomst biedt met innovaties die zowel volledig zijn, als de beste in hun soort: van de onthulling van een Next Generation CASB die alle SaaS-applicaties ziet en beveiligt, tot het uitbreiden van Prisma Cloud om code toe te voegen aan runtime-beveiliging.”