Palo Alto Networks sluit zich aan bij Microsoft 365 Networking Partner Program

Van bedrijven wordt nu verwacht dat ze uitzonderlijke gebruikerservaringen bieden aan hun werknemers — op het werk, thuis of onderweg — evenals aan derde partijen en externe klanten. De meesten kiezen hiervoor de enterprise cloud-enabled samenwerkingssuite, Microsoft 365.  Palo Alto Networks is daaarom toegetreden tot het Microsoft 365 Networking Partner Program om directe en efficiënte connectiviteit te bieden aan Microsoft 365-gebruikers via de Prisma Access-service. Hierdoor wordt een optimale gebruikerservaring mogelijk, afgestemd op de connectiviteit van Microsoft.

“Omdat ondernemingen direct-to-app gebruiken voor hun hybride personeelsbestand, kunnen IT-teams worden geconfronteerd met beperkte zichtbaarheid en controle over welke applicaties gebruikers gebruiken. Prisma Access vermindert de administratieve en beheerlast door de dynamische identificatie en categorisering van Microsoft 365-verkeer mogelijk te maken, waardoor veilige directe internettoegang via filialen wordt geboden via Prisma Access”, zegt Kumar Ramachandran, SVP Products voor Palo Alto Networks. “We kunnen het belang van een vertrouwd ecosysteem van technologiepartners niet genoeg benadrukken.”

Prisma Access voldoet aan alle vereisten voor het beveiligen van Microsoft 365 en andere cloud-applicaties, waardoor veilige en betrouwbare Zero Trust-toegang mogelijk is tot alle applicaties die gebruikers overal nodig hebben. Voor teams die verantwoordelijk zijn voor het beveiligen van gebruikers, maakt Prisma Access het volgende mogelijk:

  •     Een door de cloud geleverd beveiligingsplatform verspreid over 100 wereldwijde locaties in meer dan 70 landen;
  •     API en inline-gebaseerde preventie van gegevensverlies en preventie van bedreigingen;
  •     Native en autonome digitale ervaringsbewaking; en
  •     Vereenvoudigde implementatie en snel rendement op uw investering.