Nieuws van IDIS

Nieuwe BIM bestanden beschikbaar

De voordelen van het gebruik van BIM (Bouwwerk Informatie Model) zitten vooral in het opsporen van ontwerpfouten. Door alle data over constructie, bekabeling, leidingen, etc. in één groot model te combineren, kan voordat de bouw begint gezien worden waar zich problemen bevinden. Ook bij het doorvoeren van wijzigingen in het ontwerp, wordt hiermee snel ontdekt wat daarvan de consequenties zijn.

In het digitale 3D model kan ook informatie over het camerasysteem opgenomen worden. IDIS heeft BIM bestanden ontwikkeld van camera's, NVR's, switches en accessoires. Het bijkomend voordeel is dat er meteen rekening kan worden gehouden met cameraposities, instellingen en bijbehorende kijkhoeken. Deze maand zijn er weer een aantal nieuwe bestanden beschikbaar gekomen.

 

IDIS Solution Suite brochure nu beschikbaar

Het meest uitgebreide VMS (Video Management Systeem) van IDIS is IDIS Solution Suite. Deze software bevat een basispakket en kan naar behoefte van het project met diverse add-ons uitgebreid worden. De vele mogelijkheden van IDIS Solution Suite (ISS) worden besproken en staan nu overzichtelijk in een brochure.