Internationale topsprekers tijdens Cybersec Netherlands

De tweede editie van Cybersec Netherlands wordt op 6 en 7 november gehouden in de Jaarbeurs. Op deze vakbeurs voor cybersecurity betreden internationale experts het podium. Naast de keynote sessies zijn er ook workshops waarin cybersecurity experts hun kennis en inzichten delen. Cybersec Netherlands is onderdeel van het wereldwijde Cybersec-merk dat ook Cybersec Europe en Cybersec Asia omvat.

Tijdens Cybersec Netherlands komen Europese cybersecurityprofessionals bijeen om kennis op te doen, te delen en te discussieëren over de laatste trends en uitdagingen in de sector. Een greep uit de sprekers: Anu Kukar, een van de 'Global Power 100 Women in Cyber 2022' deelt haar inzichten over de uitdagingen en kansen in de wereld van cybersecurity. Barbara Grofe, raketwetenschapper uit de Verenigde Staten, gaat in op de cruciale rol van cybersecurity in deze sector. Serge Christiaans, kapitein van een Airbus A320 en Field CISO in Singapore spreekt over cybersecurity en luchtvaartveiligheid.

Mick den Dijker, beursmanager Cybersec Netherlands: “De sprekers worden aangedragen door een adviesraad die bestaat uit Nederlandse cybersecurity experts waaronder Dave Maasland, directeur ESET en graag geziene gast in TV shows als cybersecurity specialist. De komende periode zullen wij meer namen van sprekers bekend maken.”