Infinigate en Entrust gaan nog meer samenwerken

Securityprovider Entrust, gespecialiseerd in de beveiliging van identiteiten, betalingen en data, heeft de samenwerking uitgebreid met Infinigate Benelux, distributeur van ICT-security oplossingen, voor de distributie van databeveiligingsproducten.

Na het jarenlang succesvol verkopen van Entrust authenticatieproducten, heeft Infinigate ook de nShield Hardware Security Modules (HSMs) in het portfolio opgenomen. Met deze aanvulling krijgen de partners van Infinigate toegang tot hoogwaardige oplossingen voor cryptrografie en het beheer van encryptiesleutels.

“We zijn verheugd om samen te werken met Infinigate om te voldoen aan de behoeften van onze channel partners”, aldus Peter Gowdy van Entrust. “Infinigate heeft een bewezen staat van dienst die ons kan helpen bij het vergroten van het bereik in de regio en het voeldoen aan de groeiende behoeften van klanten.”

Encryptie niet meer weg te denken
“Encryptie is niet meer weg te denken in de huidige cybersecurity strategie. Hierdoor is het beschermen en beheren van de encryptiesleutels zeer belangrijk, maar vaak is dit niet top-of-mind. Met de informatiebeveiligingsproducten van Entrust, voorheen bekend van nCipher HSMs, hebben we hiervoor een hele goede oplossing. Dit maakt ons portfolio nog completer”, zegt Raymond van Kasteel, managing director van Infinigate.

“Het enthousiaste Benelux-team van Entrust klikt goed met ons team”, vindt van Kasteel. “Samen gaan we hard aan de slag om Entrust en haar oplossingen te introduceren binnen ons resellerkanaal  en nieuwe partners op te tekenen.”