G DATA CyberDefense wint vijf AV-Comparatives awards

G DATA CyberDefense, IT-beveiliging, heeft vijf AV-Comparatives awards gewonnen.  AV-Comparatives is een onafhankelijk testinstituut (non-profit) uit Oostenrijk en is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen het Innsbrucker Kompetenzzentrum en de Computernotdienst. Ieder jaar testen ze verschillende security oplossingen en reiken ze voor verschillende categorieën prijzen uit.

G DATA CyberDefense won vijf awards in verschillende categorieen. Voor G Data Endpoint Protection Business ontving het securitybedrijf de ‘Approved Enterprise & Business Security Product Award’. Daarnaast kreeg de Endpoint oplossing ook de ‘Certified Enterprise ATP Product Award’, naar aanleiding van de Enterprise Advanced Threat Protection test die het testinstituut uitvoerde. Ook de oplossingen voor consumenten bleven niet onopgemerkt. G Data Total Security ontving niet alleen een ‘Approved Security Product Award', maar won ook de Bronze Award voor de ‘Advanced Threat Protection Test. Daarnaast bereikte G DATA bij vier tests het Advanced+-niveau en het Advanced-niveau bij nog eens twee tests. Tenslotte kreeg G Data een ‘Approved Mobile Security Product certificering’ voor haar mobiele software.

G DATA Total Security is gemaakt voor consumenten die de beste bescherming op het internet willen. Het is een allround pakket voor maximale veiligheid. Naast de standaard beveiliging tegen virussen, trojanen, spyware, phishing en andere malware zijn gebruikers ook beschermd tegen ransomware. De anti-ransomware technologie beschermt gebruikers tegen cybercriminelen die foto's, documenten en persoonlijke gegevens versleutelen. Tevens verzorgt G DATA Total Security een beveiligde, automatische back-up en kunnen gebruikers zorgeloos internetbankieren en online shoppen.