ESET krijgt ECSO ‘Cybersecurity Made in Europe’ keurmerk toegekend

ESET is één van de eerste IT-beveiligingsbedrijven uit Europa die door de European Cyber Security Organization (ECSO) het label 'Cybersecurity Made in Europe' toegekend krijgt. Het keurmerk onderstreept de kwaliteit en waarden van Europese beveiligingsleveranciers die aan de criteria voldoen.

ESET ziet de benoeming als een erkenning van de capaciteiten en inzet van het bedrijf om burgers, bedrijven en overheidsinstanties te beschermen tegen cyberdreigingen "Als toonaangevende leverancier van endpoint protection platformen, met ons hoofdkantoor in Europa, is ESET zeer verheugd over de toekenning van dit label. Het onderstreept onze toewijding en betrokkenheid aan onze thuishaven in Centraal-Europa en onze ondersteuning van innovatie in de regio", zegt Andrew Lee, Director of Government Affairs bij ESET. "Hoewel ESET inmiddels een internationaal bedrijf is, blijven we trots op onze Europese roots en onze reputatie met betrekking tot de kwaliteit van onze producten en diensten."

Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, voegt toe: “De toekenning van dit label is meer dan erkenning. Het is ook een belofte vanuit ESET om te blijven investeren in onze technologie en in onze mensen. Het is een belofte om als de grootste Endpoint Security leverancier vanuit Europa onze verantwoordelijkheid serieus te nemen. Onze partners & klanten kunnen op hun beurt laten zien dat ze een bewuste keuze maken voor een Europese cybersecurity leverancier die innovatie en data protectie hoog in het vaandel heeft staan.”