Een nieuwe website voor ARAS Security

ARAS Security heeft een nieuwe website gelanceerd. De website heeft een nieuw design en er zijn op de nieuwe website veel verbeteringen te vinden als het gaat om functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid.

Zo wordt op de nieuwe website een indicatie van de voorraad en levertijd getoond, zowel vanuit het eigen magazijn, als dat van een aantal leveranciers, en kan men nu kiezen voor een deellevering en leverdatum. Ook kunnen klanten van ARAS met een druk op de knop een datasheet van een product genereren voor hun eigen klanten.

Over het algemeen zijn er veel verbeteringen als het gaat om gebruiksvriendelijkheid, met name bij het webshopgedeelte. Zo kunnen klanten nu gemakkelijker door de artikelen navigeren met zowel reguliere filters als de mogelijkheid om direct alle artikelen van een categorie of merk te bekijken en van daaruit de zoekactie verder te specificeren.

Tot slot kan men op de nieuwe website ook eenvoudig kiezen voor een artikel in een andere kleuruitvoering en worden er ‘combinatie-pakketten’ aangeboden van artikelen die elkaar aanvullen, danwel noodzakelijk zijn voor een volledige en optimale werking.