Cybersecurity TV Nederland

Cybercrime ontwikkelt zich steeds sneller. Aanvallers bedenken telkens weer slimme nieuwe methoden om beveiligingsmaatregelen te omzeilen, met soms ernstige gevolgen voor bedrijven. Toch blijft het bewustzijn over cybercriminaliteit en de noodzaak om hiertegen effectieve maatregelen te nemen, achter bij de ontwikkelingen.

Om hierin verandering te brengen en om het bedrijfsleven op begrijpelijke wijze te informeren over de methoden en achtergronden van cybercriminelen, start Barracuda op donderdag 17 november met ‘Cybersecurity TV Nederland’. In deze serie van vier afleveringen bespreken securityexperts actuele onderwerpen, bieden inzichten over achtergronden en geven tips.

In de eerste aflevering van Cybersecurity TV Nederland bespreken Erik Westhovens, ethisch hacker (die o.a. kwetsbaarheden in DigID aan het licht bracht) en auteur van het boek ‘13. Ransomwared’, Stefan van der Wal, security expert bij Barracuda, en tafelheer Judah van Wees de hacker-mindset. Hoe kan je een hacker beter begrijpen? En met welke cybersecurity innovaties kan je cybercriminelen te slim af zijn?

Dit zijn de onderwerpen van de vier afleveringen van Cybersecurity TV Nederland:

  • Cybersecurity TV Nederland Episode 1 (17 november) - Met Erik Westhovens, hacker van DigiD, over de hacker-mindset
  • Cybersecurity TV Nederland Episode 2 (1 december) - Met Dave Maasland van ESET, over een digitaal veilig Nederland
  • Cybersecurity TV Nederland Episode 3 (15 december) - Met de Nederlandse Politie, over moderne cybercrime en No More Leaks
  • Cybersecurity TV Nederland Episode 4 (12 januari) - Terug- en vooruitblik, met securityspecialisten van Microsoft Nederland

Cybersecurity TV Nederland wordt om 11:00 uitgezonden. Aanmelden kan via deze link.