Cloud threat hunting service van CrowdStrike

Falcon OverWatch Cloud Threat Hunting van CrowdStrike is een op zichzelf staande threat hunting service in de markt voor cloudgebaseerde dreigingen. Met cloud-georiƫnteerde aanvalsindicatoren (IOA's) voor de control plane en gedetailleerde tradecraft van tegenstanders, geeft de service overzicht in cloudomgevingen om de meest geavanceerde cloudbedreigingen te detecteren en tegen te gaan. Hiermee zijn organisaties gewapend tegen de groeiende hoeveelheid cloudaanvallen.

Hoewel cloudaanvallen steeds vaker voorkomen, beschikken beveiligingsteams vaak niet over de juiste inzichten of vereiste vaardigheden om 24/7 te monitoren op bedreigingen in complexe cloudomgevingen. Het gevolg hiervan is dat tegenstanders kwetsbaarheden in de cloud sneller vinden dan dat beveiligingsteams ze ontdekken.

Falcon OverWatch geeft organisaties toegang tot een eliteteam van threat hunters om cloudaanvallen tegen te gaan. Het team monitort continu op afwijkend gedrag en brengt nieuwe tactieken van aanvallers in kaart. Daarnaast worden organisaties proactief gewaarschuwd voor cloudgebaseerde aanvallen.