Barracuda ziet sterke groei in securityoplossingen voor MSP’s

Barracuda heeft het afgelopen jaar belangrijke mijlpalen behaald voor zijn MSP-divisie. Ook zijn er sterke verkoopcijfers gerealiseerd, mede dankzij het groeiende aantal MSP's dat security toevoegt aan hun dienstenportfolio.

Dankzij de overname van SKOUT Cybersecurity voor uitgebreide detectie en respons (XDR), nieuwe integraties voor Barracuda RMM en de introductie van Zero Trust Network Access (ZTNA) mogelijkheden voor managed service providers (MSP's) via Barracuda CloudGen Access, is de jaaromzet (ARR; Annual Recurring Revenue) voor Barracuda’s MSP-divisie aan het einde van Q2 FY2022 met 70% gegroeid.

"Met de steeds geavanceerdere dreigingen moeten MSP's ervoor zorgen dat ze bij het beheren van eindgebruikers, netwerken, applicaties en de data waar hun klanten toegang toe hebben, services leveren die echt draaien om security”, zegt Hatem Naguib, President & CEO, Barracuda. "Wij willen ‘best-in-class’ securityoplossingen en -diensten leveren waarmee onze MSP-partners hun klanten optimaal kunnen beschermen in het continu veranderende dreigingslandschap voor cybersecurity.”