Appronto behaalt certificering voor ISO 27001 en ISO 9001

Appronto, specialist in low-code business-applicaties en cloud-integraties, heeft twee ISO-certificeringen behaald die de inspanningen van het bedrijf in security en kwaliteit onderstrepen. ISO 27001 is één van ‘s werelds bekendste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging en de ISO 9001-norm beschrijft de belangrijkste vereisten voor kwaliteitsmanagementsystemen van organisaties. Appronto toont hiermee aan te voldoen aan de strengste normen op het gebied van databeveiliging en kwaliteitsbeheer.  

De ISO 27001-standaard bevat duidelijke richtlijnen over hoe moderne organisaties hun informatie en data moeten beheren. Organisaties die voldoen aan de ISO 27001-criteria hebben alle benodigde voorzorgsmaatregelen genomen om te zorgen dat gegevens in de organisatie veilig en vertrouwelijk worden opgeslagen en integer worden behandeld. Ook betekent de certificering dat de 24/7 beschikbaarheid van software en systemen is gegarandeerd.

De ISO 9001- standaard specificeert de belangrijkste vereisten voor een goed functionerend kwaliteitsmanagementsysteem. Bedrijven die voldoen aan deze standaard zijn in staat consistent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van hun klanten en aan de geldende wet- en regelgeving. Door processen effectief te verbeteren, zijn ze tevens in staat de klanttevredenheid te verhogen.