Nieuws  
 

Producent van netwerkcamera’s Axis is gestart met het aanbieden van trainingen om de groeiende vraag naar digitale videosystemen te ondersteunen. Een Business Seminar, bedoelt voor CCTV- en IT-bedrijven, luidt de aftrap in van deze nieuwe stap voor Axis.

Al langer organiseert Axis webinars. Maar nu is er een heuse Axis Communications Academy ontworpen om op één platform trainingen, tools en een online helpdesk te faciliteren. Daarnaast biedt de Academy online cursussen, tutorials en handleidingen van alle aspecten op het gebied van netwerkvideo. Deze zijn op elk moment gratis beschikbaar voor iedereen en worden regelmatig ondersteund door webinars.

“Voor ons is de Academy een belangrijk project met wereldwijd meer dan 40 trainers en een groot team dat continu bezig is met de ontwikkeling van content voor trainingen, formats en het toepasbaar maken voor elke lokale markt”, zegt Edwin Roobol, Regional Director Europe bij Axis Communications.

“De verschuiving van analoog naar netwerkvideo is overduidelijk en er zal daardoor steeds meer vraag zijn naar training op dit gebied. De Academy sluit naadloos aan op onze visie om een erkend wereldwijd kenniscentrum te zijn op het gebied van netwerkvideo. We streven ernaar om onze expertise te delen en de markt te faciliteren bij het verkrijgen van de beste kennis op IP-gebaseerde video surveillance systemen.”

Business Seminar

Het Business Seminar dat op 22 mei aanstaande plaatsvindt in Houten zal de business verder optimaliseren en kennis doen vergroten. De opleiding biedt onder meer alle relevante en actuele informatie over producten, processen, partnersupport en projectmanagement van Axis. Meer informatie over de dagopleiding is hier te vinden. Aanmelden kan via: www.axis.com/academy/nl

Plaats op:
Datum: 16 mei 2013
Categorie: Training en opleidingen
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
08-11-2010 Nieuws Nieuwe trainingen Axis Communications' Academy
25-02-2010 Nieuws Axis Communications is verhuisd naar nieuw kantoor
06-12-2018 Loopbaan Frederic Rocher Technical Trainer Benelux Axis Communications
17-04-2007 Nieuws IBM integreert Axis-camera’s in surveillance-oplossing
04-06-2013 Nieuws Axis introduceert ‘betaalbare’ thermische netwerkcamera
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.