Mensen willen plezierig en onbezorgd werken, wonen, recreëren en leren. Een inspirerende en veilige leefomgeving vraagt om integrale oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. In Trigion vinden organisaties een partner die inspireert en veiligheid creëert, in de wereld van vandaag en die vanmorgen. In een omgeving waar mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn.

Hoe voorkom je ongewenste beïnvloeding van buitenaf?

Als inspirerende organisatie wil je je toegankelijk en open presenteren. Tegelijkertijd wil je ongewenste beïnvloeding van buitenaf voorkomen. Integrale beveiligingsdiensten dragen bij aan veiligheid en beleving. Ze zorgen dat mensen zich veilig voelen én dat ze veilig zijn. Ontdek hier de visie van Trigion.

 

 

Hoe realiseer je een perfecte ontvangst?

Kantoren en andere gebouwen krijgen dan wel steeds meer functies, een goede ontvangst blijft cruciaal. Je wilt mensen bij binnenkomst inspireren en goed informeren en ze met een lach op hun gezicht laten vertrekken. Ontdek hier hoe je de perfecte ontvangst realiseert, welke innovaties daarbij kunnen helpen en wat de visie van Trigion hierin is.

 

 

 

 

 

Hoe blijf je in control als het gaat om veiligheid?

Mede dankzij de nieuwe wet- en regelgeving is veiligheid een belangrijk thema voor bedrijven. Hoe blijf je hierin in control én zorg je dat hetgeen je nu ontwikkelt ook over 10 jaar nog bruikbaar is? Ontdek hier de visie van Trigion in deze video.

 

 

 

 

 

 

Op afstand uw organisatie beveiligen?

De continuïteit en veiligheid van uw organisatie verbeteren tegen lagere kosten? Trigion introduceert Next. Een professionele oplossing waarmee Trigion loges en veiligheidsorganisaties op afstand kan ondersteunen of overnemen. Ontdek hier de visie van Trigion.

 

 

 

 

 

 

Integrale veiligheid. Ook in uw organisatie de sleutel tot succes?

De continuïteit en veiligheid verbeteren tegen lagere kosten? Trigion helpt met het inrichten van een toekomstbestendige veiligheidsorganisatie vanuit een integraal proces. Ontdek hier de visie van Trigion.

 

 

 

 

 

 

 

Karel Doormanweg 4
3115 JD Schiedam
Nederland
Telefoon: 
0882986200
Fax: 
0882986020