International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke cursussen. Sinds 1993 zijn wij actief op de Nederlandse markt en sinds 1998 ook op de internationale markt. Inmiddels worden onze distance learning courses, veelal in de Engelse taal, in meer dan 40 landen verkocht. Vrijwel al onze cursussen worden geschreven door de grote internationale adviesorganisaties of gespecialiseerde kleinere consultancybureaus. Gastauteurs zijn veelal prominente vakgenoten uit binnen- en buitenland.

Klanten
Onze klanten zijn afkomstig uit middelgrote en grote organisaties maar ook steeds vaker uit kleinere organisaties en hebben vrijwel allemaal een managementfunctie. U treft hen aan in zowel profit als in non-profit organisaties in alle branches van het bedrijfsleven, de overheid, de zorgsector, het onderwijs, de financiële sector, etc.

Cursussen
De cursussen die wij uitgeven sluiten direct aan bij het professionele belangstellingsniveau van onze klant en bestrijken onder meer het financiële, HRM en ICT-vakgebied. Maar ook onderwerpen op het gebied van onder meer productie, logistiek, marketing, facility management en inkoop komen aan de orde. Waarom een schriftelijke cursus? U kunt zelf bepalen waar, wanneer en in welk tempo u studeert Vanaf het moment dat de cursus van uw keuze start, ontvangt u met een wekelijkse regelmaat een lesdeel thuis of op uw werkadres. Voor de bestudering van een lesdeel moet u rekenen op een studieduur van ongeveer 4 uur.

In een tijdsbestek van een paar maanden ontvangt u 8 tot 10 lesdelen met de meest actuele informatie over het onderwerp van uw keuze. Indien u in een ander tempo wilt studeren (bijvoorbeeld elke twee weken een les in plaats van wekelijks) of u wilt alle lesdelen in één keer ontvangen, dan is dit altijd mogelijk. Ook als u op een ander moment met de cursus wilt starten is dit bespreekbaar. Neemt u in dit soort gevallen gerust contact met ons op.

Persoonlijke begeleiding
Heeft u vragen tijdens de bestudering van de lessen? Neemt u dan ofwel contact met ons op of rechtstreeks met de auteur van de betreffende les. Uw auteurs helpen u graag verder! Certificaat van deelname Elke cursist ontvangt na afloop van de cursus een door de eindredactie ondertekend Certificaat van Deelname. Een schriftelijke cursus kost uw bedrijf 40% tot 60% minder dan een mondelinge cursus. Een schriftelijke cursus vraagt geen reistijd, geen reiskosten, geen verblijfskosten en belangrijker nog, u bent niet dagen achtereen van kantoor weg. Volgens schattingen kost een schriftelijke cursus u en uw bedrijf 40% tot 60% minder dan een mondelinge cursus! Handig naslagwerk De cursusmap vormt na afsluiting van de cursus een waardevol en praktisch naslagwerk voor u en uw collega’s.

Auteurs
De inhoud van onze cursussen wordt in nauwe samenwerking met vooraanstaande vakspecialisten ontwikkeld. Enkele gerenommeerde organisaties waaraan onze auteurs verbonden zijn: PricewaterhouseCoopers, Atos Origin, KPMG, Cap Gemini Ernst & Young, LogicaCMG, Deloitte, PinkRoccade, IBM Business Consulting Services en vele, vele andere. Klanten Enkele van onze Nederlandse klanten zijn: ABN AMRO Bank, Centraal Beheer, Heineken, IBM, ING/Postbank, Philips Interpay, KPN Telecom, P&O Nedlloyd en vele andere bedrijven, banken, verzekeraars, ministeries, gemeenten, hogescholen en universiteiten. Internationaal worden onze cursussen door vergelijkbare organisaties uit meer dan 40 verschillende landen gekocht.

Fellenoord 224
5611 ZC Eindhoven
Nederland
Telefoon: 
040 246 02 20