SASE en hybride werken

15 februari 2023
Webinar

Hybride werken: het zorgt voor de nodige uitdagingen op de IT-afdeling. Tachtig procent van de workload van organisaties bevindt zich vandaag de dag buiten het kantoornetwerk en in de cloud. Daarnaast werken gebruikers vaak via verschillende apparaten en internetverbindingen. Hoe bied je deze hybride workforce overal dezelfde gebruikerservaring, connectiviteit en veiligheid? Dáár gaat dit webinar over.

Starten met SASE

Met de implementatie van SASE, oftewel Secure Access Service Edge, zet je een belangrijke eerste stap. Deze security-architectuur zorgt ervoor dat medewerkers locatie-onafhankelijk kunnen werken en veilige toegang hebben tot bedrijfsapplicaties, de cloud en het internet.

Veiligheid, connectiviteit en gebruiksvriendelijkheid

De hybride workforce heeft meer nodig dan alleen SASE. Je biedt ook aan de gebruikerskant verschillende diensten die zorgen voor de faciliteiten om hybride te werken, zoals een VPN-verbinding, multifactorauthenticatie en endpoint security. In dit webinar focussen we op security en connectiviteit voor zowel de netwerk- als de gebruikerskant, waardoor je de juiste stappen zet in de richting van een optimale user experience.

Aanmelden