Protect 2020 SecurityTalks

25 mei 2020 tot 29 mei 2020
Online

Van maandag 25 mei tot en met vrijdag 29 mei organiseert IT-securityspecialist Motiv ICT Security het gratis, online, live event Protect 2020 SecurityTalks. Elke ochtend komen verschillende cybersecurity experts aan het woord. Centraal thema is hoe bedrijven met de juiste voorbereiding en technologie tijdswinst kunnen boeken om zich te beschermen tegen een cyberaanval. Topics als cyberoorlogen, bescherming van webapplicaties en performanceverbetering van SecOps-teams worden in de verschillende sessies besproken. Deelnemers kunnen middels de interactietool BuzzMaster online meepraten, stemmen en vragen stellen.

Security van top tot teen
De SecurityTalks hebben elke dag een ander thema. Zo staat op maandag de evolutie van cybercrime centraal. Peter Zinn, oud cybercop, laat zien dat de methoden van overheidsinstanties na verloop van tijd door cybercriminelen worden gekopieerd. Hoe dient het Nederlandse bedrijfsleven daar in de toekomst op te reageren? Op dinsdag wordt er gesproken over het realiseren van een integrale securitybenadering. Aan de verschuiving van reactief naar proactief en preventief securitybeleid wordt op woensdag aandacht besteed, terwijl op donderdag oog is voor beveiligingsarchitecturen. De week wordt op vrijdag afgesloten met een keynote van Ted Jansen, Chief Section Management Information bij het Ministerie van Defensie, over security-lessen uit het (militaire) verleden.

Locatie en aanmelden
De eventweek vindt plaats van 25 tot en met 29 mei. De sessies starten elke dag om 10.00 uur en eindigen om 12.00 uur. Het evenement richt zich op CIO’s, CTO’s, CSO’s en security professionals. De sessies vinden online plaats. Aanmelden voor de Protect 2020 SecurityTalks kan hier.