Laatste nieuws
 
 
  Profileren  
 

BeveiligingsWereld is uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste vaktitels voor de 'beveiligings professional'. Ofwel: iedereen die zich in de volle breedte bezighoudt met het thema ‘beveiliging’ binnen zijn of haar bedrijf, instelling of organisatie. Van trends op het gebied van databeveiliging tot producten voor buitenbeveiliging.

In de praktijk zijn dat veelal beveiligingsmanagers, security & ict professionals, maar ook facility managers en inkopers. Ook richten we ons op de aanbieders van beveiligingsproducten en/of diensten.

Allen gebruiken zij BeveiligingsWereld om zich op de hoogte te stellen van het laatste nieuws, evenementen, vacatures, video-interviews, de bedrijvenindex, trends en ontwikkelingen én om de 'short-list' te bepalen van potentiële leveranciers en organisaties.

Content partnership

Door een partnership aan te gaan met BeveiligingsWereld, krijgt u - als aanbieder van beveiligingsproducten en/of -diensten - online de mogelijkheid om uw organisatie en producten/diensten structureel journalistiek en commercieel onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) afnemers. We noemen dat managed content. Dat werkt beter en effectiever dan 'alleen adverteren'.

BeveiligingsWereld heeft inmiddels maandelijks zo'n 35.000 bezoekers en meer dan 350.000 pageviews. Via de gepersonaliseerde e-mail nieuwsbrief, informeren wij tweewekelijks meer dan 5.000 gemotiveerde vakgenoten over de belangrijkste ontwikkelingen op hun vakgebied, een uitgekiende selectie van het laatste nieuws.

 

 

Wilt u méér weten over een partnership, de deelname-mogelijkheden of andere vormen van samenwerking?

Neemt u dan contact op met

Ted Walraven,
account consultant en projectmanager mediazaken
: ted.walraven@beveiligingswereld.nl of 06 21580397

 

 

 Via RSS-technologie worden de nieuwsberichten naar tientallen nieuwssites verspreid en gepubliceerd. Wij gebruiken geavanceerde SEO (Search Engine Optimalisation) methodieken om de informatie naar zoekmachines als Google en Ilse te sturen.

Een groot aantal vakbladen en portals gebruiken BeveiligingsWereld voor de nieuwsgaring met betrekking tot ontwikkelingen in de beveiligingsbranche.

BeveiligingsWereld verzamelt en verspreidt het vaknieuws. Zorg er dus voor dat u uw nieuws, evenementen en vacatures niet alleen op uw eigen website plaatst maar ook bij BeveiligingsWereld aanlevert. Onderscheidt u zich ook met uw bedrijfsprofiel zodat het potentiële klanten duidelijk is wat u levert en hoe u zich onderscheidt.

Voor het laten opnemen en wijzigen van uw organisatie in de bedrijvenindex dient u de volgende gegevens te sturen:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw kantooradres met postcode en woonplaats
  • Uw algemene e-mailadres
  • De URL (www) van uw website
  • Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten

Let wel, opname van uw bedrijfsgegevens (summier) in de index is gratis

Blijvend vernieuwend
BeveiligingsWereld ontwikkelt doorlopend nieuwe profileringsmogelijkheden. Heeft u een bepaald marketing-idee of nieuwe functionaliteit in gedachten, laat het ons dan weten. Stuur uw idee in een e-mailbericht naar ted.walraven@beveiligingswereld.nl

 
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,14 seconden.