Nieuws  
 

OpenText lanceert OpenText Content Security for EnCase by Reveille. Deze oplossing is ontwikkeld in samenwerking met Solution Extension (SolEx) provider Reveille Software, een leverancier van inzichtoplossingen voor ECM- en EIM-content. OpenText Content Security helpt bedrijven snel bedreigingen te detecteren en actie te ondernemen om het risico op inbreuken te verminderen. Deze nieuwe oplossing controleert continu op afwijkend gedrag en geeft vroegtijdige aanwijzingen voor een mogelijke inbreuk of een ander ernstig veiligheidsprobleem. Dit geeft ondernemingen het vertrouwen dat hun informatie veilig is.

"OpenText Content Security is het nieuwste voorbeeld van hoe OpenText-producten die ontwikkeld zijn in samenwerking met een partner, complete oplossingen creëren om zelfs aan de meest veeleisende klantenbehoeften te voldoen", aldus Patricia Nagle, SVP en CMO, OpenText. "We zijn er trots op om samen te werken met een geweldige SolEx-partner als Reveille om uitgebreide beveiliging dichter bij het meest waardevolle bezit van elke organisatie, hun informatie, te brengen".

OpenText Content Security for EnCase by Reveille is nu beschikbaar voor gebruik in of buiten de cloud en in hybride omgevingen.

Plaats op:
Datum: 19 november 2019
Bron: OpenText
Gerelateerde artikelen  
22-05-2006 Nieuws BorderWare & PostX bieden eerste ge´ntegreerde Single Server beveiligingsoplossing …
21-01-2010 Nieuws Nieuwe Columnist BeveiligingsWereld.nl
15-06-2006 Nieuws BorderWare Best-in-class voor e-mail security volgens consumenten
21-08-2019 Nieuws Contentbeveiliging met Box Shield
18-03-2011 Nieuws Blue Coat leidt EMEA-markt voor Content Security Gateway-appliances
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.