Nieuws  
 

Digital Transformers Awards bestaat 5 jaar. Dit eerste lustrum vieren we op donderdag 14 november 2019 in The Warehouse in Amsterdam. De Digital Transformers Awards worden georganiseerd door Mirabeau by Cognizant, Newpeople en Lubbers de Jong -tech PR. De award show brengt mensen op C-level niveau bij elkaar die verantwoordelijk zijn voor digitale transformatie. Met de uitreiking van de awards zetten we de digitale koplopers in de schijnwerpers. Vorig jaar kwamen zo’n 150 changemakers in digitale transformatie uit allemaal verschillende sectoren samen en zagen Hans Böhm namens Beerwulf de award in ontvangst nemen.

Op het podium is er die avond natuurlijk ook ruimte voor de genomineerden en hun cases onder leiding van vaste moderator Jim Stolze (Tech Entrepreneur en oprichter TEDxAmsterdam). Ook dit jaar is er weer een aantal interessante cases die we graag een plek op het podium geven om hun digitaal verhaal te vertellen en laten zien. Aan het einde van de presentaties wordt de winnaar bekendgemaakt en zal hij of zij de award in ontvangst nemen. Voor de pers is er gelegenheid om de genomineerden vragen te stellen en foto’s te maken.

Sprekers: Arjan Dijk (Booking.com) en Quintin Schevernels (Funda)
Arjan Dijk is Senior Vice President en Chief Marketing Officer bij Booking.com en houdt toezicht op de wereldwijde marketinginspanningen. Voordat hij bij Booking.com aantrad, was Arjan Vice President Global Marketing van Google. Quintin Schevernels is sinds zomer 2018 CEO van online platform Funda. Hij was lid van de directie van Telegraaf Media Groep, COO/CCO bij VNU Media en CEO van Layar. Na de verkoop van Layar in 2014 was hij vooral actief als investeerder in start-ups.

Plaats op:
Datum: 24 oktober 2019
Gerelateerde artikelen  
28-11-2017 Nieuws Nedap in de prijzen tijdens Britse Security & Fire Awards
24-04-2007 Nieuws Nominaties Safety & Security Awards
11-05-2012 Nieuws Harm van Dijk (ING) Securitymanager van het Jaar
03-06-2019 Nieuws Succes voor Axis bij de SABRE EMEA Marketing Awards
07-10-2009 Nieuws Norbain wint Mobotix partner-awards
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.