Nieuws  
 

Trend Micro heeft Cloud Conformity, een innovatief Cloud Security Posture Management-bedijf (CSPM), overgenomen. De overname zorgt direct voor een verbreding van de cloud-diensten van Trend Micro, waaronder diensten op het gebied van security-issues die veroorzaakt worden door misconfiguraties in de cloud-infrastructuur. Iets dat vaak over het hoofd wordt gezien.
 
De strategie van Trend Micro is gericht op het bieden van cloud security zonder disruptie in de manier van werken. Deze acquisitie bouwt voort op de continue innovatie van Trend Micro op het gebied van cloud security, waarbij het nu aanvullende mogelijkheden toevoegt die issues in de cloud-infrastructuurconfiguratie automatisch identificeert en oplost. Het zorgt tevens voor kostenoptimalisatie en helpt compliant te blijven aan industriestandaarden zoals PCI, GDPR, HIPAA en NIST.
 
“We zijn sterk gericht op het bouwen van geïntegreerde security voor de cloud sinds de opkomst daarvan een decennium geleden. Heel anders dan veel andere vendoren die nu verschillende cloud-technologieën daarvoor aan elkaar proberen te knopen”, zegt Eva Chen, chief executive officer van Trend Micro. “Nu steeds meer bedrijven naar de cloud verhuizen, voelen veel van onze klanten alsof ze een wild-west-wereld betreden als het gaat om cloud-implementaties waardoor ze risico lopen. Als AWS Technology Partner of the Year 2019 begrijpt Cloud Conformity alles van dergelijke implementaties en risico’s. Hun portfolio is een perfecte aanvulling op ons eigen portfolio en biedt klanten direct waarde. Zowel de mensen als de technologie passen prima bij Trend Micro.”
 
“In 2023 zal ten minste 99 procent van de cloud security-fouten veroorzaakt worden door klanten zelf”, aldus Gartner. En: “Tot aan 2024 zullen organisaties die een CSPM-oplossing implementeren en deze uitbreiden richting development de kosten die verband houden met cloud-security-incidenten dankzij misconfiguraties kunnen reduceren met wel 80 procent.” De uitgebreide set aan cloud security services van Trend Micro biedt bedrijven de zekerheid dat hun risico’s effectief worden beheerd terwijl ze blijven voldoen aan de geldende compliance-standaarden.
 
“We zien uit naar de mogelijkheden die het onderdeel uitmaken van een vooraanstaande cloud security provider met zich meebrengen, waaronder het uitbreiden van onze diensten op een manier die we niet alleen voor elkaar hadden kunnen krijgen”, zegt Michael Watts, chief executive officer van Cloud Conformity. “We denken dat klanten enthousiast zijn over deze vereenvoudigde aanpak voor security en compliance in hun gehele cloud-omgeving, inclusief AWS, Azure en Google Cloud, waarbij we hen begeleiden om nog sneller te gaan en het optimale eruit te halen.”

Plaats op:
Datum: 24 oktober 2019
Bron: TREND MICRO BeNeLux
Gerelateerde artikelen  
27-11-2019 Nieuws Platform Trend Micro voor cloudbeveiliging voor bedrijven
21-06-2011 Nieuws Trend Micro snelst groeiende contentbeveiliger
11-06-2018 Nieuws Awards voor Nederlandse partners Trend Micro
21-02-2011 Nieuws Trend Micro en UNIT4 werken samen aan cloud-beveiliging
26-10-2018 Nieuws Check Point Software neemt Dome9 over voor transformatie cloud-security
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 3,79 seconden.