Nieuws  
 

Beveiligingsbedrijf RoSecure uit Rotterdam voegt het assortiment van Ajax Systems toe aan het portfolio van beveiligingsoplossingen.

De Oekraïense fabrikant Ajax Systems is leverancier van systemen met draadloze en zeer modern vormgegeven componenten en maakt gebruik van gecertificeerde hardware, volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2.Ajax Systems levert inbraakapparatuur waarbij de bediening via de app gaat. Met de applicatie kunnen alle instellingen van componenten geconfigureerd worden met een smartphone, tablet, PC of Mac. Detectors kunnen toegevoegd worden door een QR-code te scannen. Het systeem werkt met draadloze, maar zwaarbeveiligde verbindingen tussen het systeem, de meldkamer, de componenten en de smartphone. Alle componenten hebben een hoogglans behuizing in zwart of wit.

De Ajax-hub beheert elk onderdeel van het netwerk en verbetert de prestaties van elk apparaat in het Ajax-systeem. Via de Hub kunnen het bediendeel, de bewegingsmelders, raam- en deurcontacten en andere randapparatuur worden aangesloten. Ajax kan zowel hardware- en softwarematige sabotagepogingen detecteren en is ontworpen voor verschillende bedreigingen. De detectoren zijn beveiligd en voorzien van een sabotage-schakelaar. De Hub is ook beschermd tegen sabotage en jamming.

Plaats op:
Datum: 18 oktober 2019
Bron: RoSecure
Gerelateerde artikelen  
25-07-2007 Nieuws Fusie Ajax Brandbeveiliging en Chubb FlameControl
30-12-2012 Nieuws Ajax Chubb Varel kiest voor mistgeneratoren Bandit
26-11-2007 Nieuws Nedap gaat samenwerken met Securitas Systems
27-04-2007 Nieuws Ajax prikt Web2.0 lek
22-06-2009 Nieuws Nieuwe CHUBB VAREL, AJAX CHUBB EN CHUBB SECURITY
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,76 seconden.