Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Axis Communications kondigt de release aan van de nieuwe AXIS Companion-software voor eenvoudig, veilig en betrouwbaar videomanagement: AXIS Companion 4. Deze gebruiksvriendelijke videobewakingsoplossing is geoptimaliseerd voor kleine systemen tot 16 camera's en ideaal voor kleine bedrijven die een oogje in het zeil willen houden op hun gebouwen, mensen en bezittingen.

Jeroen Dijkmans van Gunst, Account Manager Nederland bij Axis, is enthousiast: “De nieuwe software maakt het mogelijk om realtime notificaties naar mobiele apparaten te versturen. Zo zijn bedrijfseigenaren direct op de hoogte van elke verdachte activiteit en kunnen zij via een mobiel apparaat of pc toegang krijgen tot live op opgenomen video, zonder eerst een netwerk of router te hoeven configureren.”

AXIS Companion 4 introduceert ook systeembeheer op afstand. Dit maakt het voor bijvoorbeeld installateurs erg eenvoudig om meerdere bewakingssystemen tegelijkertijd te monitoren en indien noodzakelijk opnieuw op te starten of een upgrade te installeren, zonder fysiek ter plaatse aanwezig te zijn. Handig en kostenefficiënt, zeker voor kleine bedrijfseigenaren.

Belangrijkste kenmerken:

  •     Realtime alarmnotificaties op mobiele apparaten
  •     Systeembeheer op afstand
  •     Meerdere gebruikersprofielen en -rechten


De nieuwe AXIS Companion-software is intuïtief, makkelijk te bedienen en te configureren, waardoor gebruikers snel met het systeem aan de slag kunnen. “Gebruiksgemak is een belangrijk speerpunt voor Axis. Door deze handige functionaliteiten aan AXIS Companion toe te voegen, maken we professionele videobewaking voor kleine bedrijven nog eenvoudiger en completer”, aldus Dijkmans van Gunst.

Plaats op:
Datum: 17 oktober 2019
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
14-06-2018 Nieuws Nieuwe minicamera Axis voorziet in beveilgingsbehoefte
06-05-2019 Loopbaan Jeroen Dijkmans van Gunst Account Manager Axis Communications
22-03-2013 Nieuws Axis komt met camera ter grootte van lipstick
23-07-2019 Nieuws Axis Communications introduceert AXIS Live Privacy Shield
20-04-2010 Nieuws Axis introduceert camera's voor professionele videosurveillance
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,85 seconden.