Nieuws  
 

Zebra Technologies Corporation meldt in de resultaten van haar derde jaarlijkse "Intelligence Enterprise Index" dat een record van 61 procent aan ondernemingen over de hele wereld op weg is om 'intelligent' te worden, ten opzichte van slechts 49 procent in 2018.

Dit wereldwijde onderzoek analyseert de mate waarin bedrijven de fysieke en digitale wereld verbinden om innovatie te stimuleren via real-time begeleiding, data-gestuurde omgevingen en samenwerkende mobiele workflows. Hun "Intelligent Enterprise" Indexscores worden berekend aan de hand van 11 criteria, waaronder Internet of Things (IoT)-visie, toepassing, databeheer, intelligente analyse en meer.
Op basis van deze criteria en gedreven door een overweldigende druk om de klantervaring te verbeteren, hebben retailers het meeste momentum van de afgelopen 12 maanden behaald. Zij zijn van de onderkant van de verticale indexranglijst van 2018 bijna naar de top van de 2019 lijst gestegen, slechts één plek achter de gezondheidszorg.

Het aantal bedrijven dat wordt gedefinieerd als echt "intelligente ondernemingen" door een score van 75 punten of meer te behalen op de Index, is ook jaar op jaar gestegen. Zeventien procent van de organisaties met ten minste 250 werknemers overschreed deze drempel in 2019 versus slechts elf procent in 2018. Interessant is dat 37 procent van de onderzochte kleine tot middelgrote bedrijven (MKB's), met 50-249 werknemers, 75 punten of meer scoorde op de Index. Dit geeft aan dat MKB's met een IoT-visie in veel gevallen "intelligenter" zijn dan grote ondernemingen.

"Toen we drie jaar geleden de Intelligent Enterprise Index lanceerden, probeerden veel ondernemingen te begrijpen waar en hoe IoT-oplossingen het beste konden worden toegepast in hun unieke bedrijfsomgevingen," zegt Drew Ehlers, Global Futurist, Zebra Technologies. “We zien nu meer urgentie om de operationele zichtbaarheid te verbeteren en de levering van bruikbare informatie naar de gehele onderneming te vergemakkelijken. Ik geloof dat deze urgentie de reden is dat ondernemingen nu een veel grotere betrokkenheid tonen bij het uitvoeren van hun IoT-plannen. Waarschijnlijk zullen wij hierdoor de komende jaren een toename van investeringen zien."

Plaats op:
Datum: 16 oktober 2019
Bron: Zebra Technologies
Gerelateerde artikelen  
20-04-2009 Nieuws Nederlanders weinig bezorgd over veiligheid tijdens crisis
20-06-2017 Nieuws Nederlanders bezorgd over veiligheid
20-03-2017 Nieuws Toenemende angst voor cyberspionage
23-03-2012 Nieuws Alarmbellen gaan af over informatiebeveiliging in Europa
31-03-2008 Nieuws Werknemers blijven zwakste schakel in IT-beveiliging
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.