Nieuws  
 

Avit voegt zich bij de selecte internationale groep Cisco authorized resellers die de Cisco Master Enterprise Networking specialisatie hebben behaald. Dit betekent dat Avit voldoet aan de strengste eisen op het gebied van Cisco’s Digital Network Architecture (DNA) en daarvoor de hoogst haalbare kwalificatie heeft ontvangen.

Naast de gespecialiseerde kennis van netwerkontwerp, implementatie en beheer, hebben ook de in-house research en development-tak (Avit Integration) en de ontwikkeling van de dienst Network Asset Compliant Center (NACC) bijgedragen aan het behalen van de specialisatie. Dit vormt naar klanten toe het bewijs dat de steeds complexer wordende netwerken bij Avit in uitstekende handen zijn.

Het behalen van de certificering bestond uit twee audits, uitgevoerd door onafhankelijke auditors uit Engeland. Er werd zowel aandacht besteed aan de kennis van de techniek middels het presenteren van use-cases, als aan sales, met betrekking tot het leveren van toegevoegde waarde voor klanten. Een belangrijk onderdeel van de audits was de R&D afdeling van Avit, waardoor Avit klanten met de dienst NACC volledig bij de hand kan nemen.

Hamid Abedini, Sales Manager bij Avit: “Als netwerkspecialist streven we altijd naar het beste voor onze klanten, daar hoort de hoogst haalbare specialisatie bij. Ik ben trots dat we als team deze erkenning van Cisco hebben gekregen. Dit is de bevestiging dat we de juiste toepasbare diensten ontwikkelen, zoals NACC. Onze NACC-oplossing voorziet naast lifecycle management ook in het behalen van compliancy en de juiste securitymaatregelen. Ons doel is daarom ook op het gebied van security de master-certificering te behalen.”

Harald de Wilde, Country Lead Enterprise Networking bij Cisco: “Avit is sinds haar oprichting in 2003 alleen maar groter en gespecialiseerder geworden en daarmee ook echt hét verlengstuk van Cisco om de technologie tot leven te laten komen. Avit heeft overduidelijk aangetoond dat zij de Cisco Master Enterprise Networking specialisatie verdient. Ik ben trots op deze partner en hun toewijding als Cisco-specialist.”

Plaats op:
Datum: 25 september 2019
Bron: Avit
Gerelateerde artikelen  
02-03-2010 Nieuws Digacom behaalt Cisco ATP Video Surveillance Partner certificaat
06-12-2007 Nieuws Nieuwe architectuur voor enterprise security
25-06-2019 Nieuws Motiv ICT Security en Cisco intensiveren hun samenwerking
18-06-2019 Nieuws Cisco sluit zich aan bij securitybelangenvereniging Cyberveilig Nederland
03-03-2010 Nieuws Cisco levert security zonder grenzen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.