Nieuws  
 

Op dinsdag 1 oktober 2019 organiseert IT-securityspecialist Motiv de eerste ‘SOC Experience Day’. Gedurende het evenement worden bezoekers ondergedompeld in het Cyber Defence Center van morgen. Topics als artificial intelligence binnen security, het beveiligen van operationele techniek en security monitoring komen uitgebreid aan bod. Diverse keynotes, praktijkcases, een partnermarkt en breakout-sessies bieden een compleet programma met inzicht in de toekomst van cybersecurity als resultaat. Daarnaast krijgen de bezoekers een exclusief kijkje in de keuken van het hoogwaardige SOC van Motiv. Hier wordt nagebootst wat er gebeurt ten tijde van een phishing-aanval.

Praktijkcase Vitens
Erwin van der Zwan, Information Security Officer bij Vitens, bespreekt in zijn praktijkcase hoe Vitens als grootste drinkwaterbedrijf van Nederland ervoor zorgt dat niet ergens een waterzuiveringsinstallatie wordt gehackt met grote gevolgen voor de beschikbaarheid van schoon en veilig drinkwater. Ook geeft hij antwoord op de vraag: wat is de rol van OT-security binnen de nationale veiligheid van Nederland?

Keynotes
Op deze eerste editie van de SOC Experience Day wordt de eerste keynote presentatie verzorgd door Senad Aruc, Engineer bij Cisco. Aruc vertelt over zijn rol bij de opbouw en verdere optimalisering van het SOC van ’s werelds grootste internationale vliegveld: Istanbul Airport. Hij legt uit hoe hij met behulp van de modernste technieken dreigingen zo snel mogelijk detecteert. Andrii Bezverkhyi, CEO van SOC Prime, verzorgt de tweede keynote van de dag. Bezverkhyi heeft het bedrijf opgezet om organisaties proactief te verdedigen tegen snel veranderende cyberdreigingen. Dit doen ze door het cybersecuritymanagement effectief, simpel en toegankelijk te maken. Gedurende de presentatie vertelt Bezverkhyi over onder andere Detection as a Code, SecOps en SOC sevices.

Plaats op:
Datum: 19 september 2019
Bron: Motiv
Gerelateerde artikelen  
25-06-2019 Nieuws Motiv ICT Security en Cisco intensiveren hun samenwerking
02-11-2017 Nieuws Succesvolle eerste dag Infosecurity
13-09-2018 Nieuws Motiv opent Nederlands modernste SOC in historisch pand
12-09-2018 Nieuws Cyber Security Week: Together we Secure the Future
25-09-2018 Nieuws Grapperhaus en Keijzer openen internationale cyberconferentie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,74 seconden.