Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Fortinet heeft het Nederlandse kantoor verhuisd naar een grotere, beter uitgeruste werkomgeving in Utrecht: het Secoya gebouw. De faciliteiten die het Secoya gebouw biedt, sluiten beter aan bij de behoeftes van het groeiende team en de bezoekende klanten en partners.

Vincent Zeebregts, country manager Fortinet Nederland: “We blijven in het Utrechtse Papendorp, zodat we voor klanten en partners prima te bereiken zijn. Het nieuwe kantoor biedt meerdere mogelijkheden, waaronder een prachtige demo-omgeving waarin we de testapparatuur zo opgesteld hebben dat we specifieke situaties bij klanten kunnen nabouwen. Dat levert veel inzicht en maakt dat we klanten en partners de voordelen van ons security portfolio in de praktijk kunnen laten zien. Ook hebben we meer faciliteiten voor onze werknemers, zoals stilteruimtes, flexplekken en een goed restaurant.”

Op dit moment bestaat het Nederlandse Fortinet team uit 42 security specialisten, maar het bedrijf verwacht binnenkort wederom uit te breiden. Zeebregts: “Onze beproefde beveiligingsoplossingen kenmerken zich door een eenvoudige implementatie, eenvoudig beheer en eenvoudige schaalbaarheid, en we zien dat dit een succesformule is voor bijna alle marktsegmenten. Om onze klanten en partners optimaal te ondersteunen zoeken we nog een aantal accountmanagers en consultants. Die zullen direct de voordelen ervaren van de recente verhuizing.”

Het nieuwe adres van Fortinet Nederland is per direct: Papendorpseweg 97 |3528 BJ Utrecht | Gebouw B.

Plaats op:
Datum: 22 juli 2019
Bron: Fortinet
Gerelateerde artikelen  
25-02-2010 Nieuws Axis Communications is verhuisd naar nieuw kantoor
17-03-2017 Nieuws Technologiepartners treden toe tot het Fortinet Security Fabric-ecosysteem
14-02-2010 Nieuws Fortinet levert 500.000ste beveiligingsappliance
12-04-2010 Nieuws Fortinet FortiOS 4.0 MR2 biedt de klant meer veiligheid
21-11-2019 Nieuws Fortinet en Siemens bundelen krachten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.