Nieuws  
 

Nuance Communications wordt beschouwd als koploper in een onderzoeksrapport van Opus Research. De veelzijdige en gelaagde aanpak voor de preventie van digitale fraude en stemherkenningsfraude zet Nuance op de eerste plaats in rapport van Opus Research.

In het recente onderzoek ‘2019 Intelligent Authentication and Voice Biometrics Intelliview’ wordt Nuance de ‘onbetwiste marktleider’ genoemd. Het bedrijf wordt geprezen om hun “veelzijdige en gelaagde aanpak van beveiliging, inclusief biometrie, niet-biometrische factoren, spam-maatregelen, slimme detectiecapaciteiten, patroondetectie en diverse AI-technologieën”.

Holistische oplossingen
Volgens het rapport zoeken bedrijven bij de evaluatie van hun keuzes, naar holistische oplossingen voor zogeheten ‘optichannel verificatie’, wat betekent dat klanten het beste (“optimale”) apparaat of medium kiezen (“opteren voor”) om hun huidige behoefte te ondersteunen. Opus evalueerde de oplossingen van dertien leveranciers en het vermogen van elke oplossing om de omnichannel verificatie voor klanten te optimaliseren en fraude via alle mogelijke toegangspunten tegen te gaan. Daarbij werd niet alleen gekeken naar technologie voor stemherkenning, maar ook naar de mogelijkheden op het gebied van gedragspatronen, niet-biometrische factoren en het tegengaan van spam.

Nuance voert de lijst aan en wordt geprezen om zijn uitgebreide en geïntegreerde mogelijkheden voor alle digitale kanalen en spraakkanalen. Ook worden hun succesvolle verificatieproducten en hoge fraudepreventiecijfers genoemd. Nuance is niet alleen koploper wat betreft marktaandeel, maar ook met betrekking tot de breedte van hun aanbod. Dat omvat onder andere spraakverwerkingssystemen en fraudedetectie in combinatie met krachtige stemherkenningsproducten voor tekstafhankelijke registratie en verificatie, en integratie met risico-beheersystemen en andere analysemiddelen.

Plaats op:
Datum: 5 juli 2019
Bron: Nuance Communicatios
Gerelateerde artikelen  
07-10-2019 Nieuws Nuance gaat fraude met AI-gedreven security te lijf
03-05-2017 Nieuws Nuance breidt aanbod biometrie uit in strijd tegen fraude
11-05-2007 Nieuws Antispamdienst van Trend Micro komt als beste uit onafhankelijke test
18-07-2018 Nieuws Digital Shadows uitgeroepen tot Leader in digital risk protection-rapport
08-05-2019 Nieuws Nieuwe software van Unisys beschermt tegen identiteitsfraude
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.