Nieuws  

De jaarlijkse Axis Partner Summit 2019 die op 13 juni in Maarssen plaatsvond, was een groot succes. Op de sfeervolle locatie InnStyle, gelegen aan de rand van de Maarsseveense Plassen, werd een groot aantal partners, distributeurs en installateurs bijgepraat over de nieuwste oplossingen in het Axis-portfolio en trending topics zoals cybersecurity, edge computing en artificiële intelligentie (AI).Middenin de natuur en direct aan het water werden partners en bezoekers verwelkomd met een verse kop koffie, een welkomstontbijt en demo's van verschillende oplossingen, in samenwerking met partners. De Axis Partner Summit ging van start in opperbeste sfeer.

Fabian de Clippelaar (Distribution Account Manager Benelux) en Jeroen Kouwenhoven (Enterprise Solutions, Eco System Manager) verzorgden de opening en spraken over de ontwikkeling van de Axis-organisatie in de afgelopen jaren, inclusief hoe wordt samengewerkt met open source-ontwikkelaars.

Daarna besprak gastspreker prof. dr. Eric Postma, Artificial Intelligence Researcher bij de Jheronimus Academy of Data Science en Tilburg University de evolutie van AI, hoe dit zich verder zal ontwikkelen en op welke manier AI impact zal hebben op beveiligingsoplossingen. Edwin Beerentemfel, Manager Business Development Middle Europe, spitste deze informatie vervolgens concreet toe op Axis-toepassingen.

Edwin Brokke, Sales Engineer Benelux, opende na de lunch de middagsessie met een uiteenzetting van de nieuwste oplossingen in het Axis-portfolio. Ook de nieuwste netwerkaudio-oplossingen voor onder meer de retailsector kwamen aan bod; een portfolio waarin Axis flink investeert en waar het veel positieve reacties op krijgt. Niet alleen de audiohardware werd belicht, maar vooral ook de diverse use cases, de samenwerking met partners en de voordelen die netwerkaudio aan retailers te bieden heeft.

Tijdens verschillende interactieve break-out sessies kregen de bezoekers meer inzicht over hoe Axis zijn partners en eindgebruikers nog beter kan bijstaan. De verschillende sessies (Cybersecurity, 'Audio for security', 'Outdoor-detectie & radar' en 'Winning with values: uw toegevoegde waarde in de samenwerking met Axis') duurden een half uur en werden goed bezocht.

Op de Axis Partner Summit konden geïnteresseerden ook zelf aan de slag met nieuwe innovaties bij de verschillende demo-pod's met oplossingen van Axis en partners. Zo waren er onder andere demo's van de Axis end-to-end-oplossingen en toegangscontrole.

Plaats op:
Datum: 20 juni 2019
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
06-09-2018 Nieuws Axis Partner Summit Benelux
23-05-2019 Nieuws Innovaties tijdens Axis Partner Summit 2019
09-01-2019 Nieuws Axis Communications presenteert nieuwste netwerkaudio-oplossingen
06-05-2019 Loopbaan Jeroen Dijkmans van Gunst Account Manager Axis Communications
25-02-2010 Nieuws Axis Communications is verhuisd naar nieuw kantoor
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.