Nieuws  
 

Trend Micro heeft partnerships met enkele vooraanstaande cybersecurity-opleiders die bedrijven helpen hun medewerkers te beschermen tegen de nieuwste cyber-dreigingen. Om te garanderen dat klanten kunnen kiezen uit een breed aanbod trainingsstijlen en -formats, werkt Trend Micro samen met de vier partners NINJIO, InfoSec, NextTech Security en GoldPhish.

Het nieuwe trainingsmateriaal is beschikbaar via de Trend Micro Phish Insight-tool, een gratis en zeer flexibele security awareness-oplossing. Dit nieuwe educatieve platform biedt klanten een brede bibliotheek met trainingsmateriaal om het bewustzijn van medewerkers te vergroten en organisaties te voorzien van de resources die nodig zijn om de totale enterprise security naar een hoger plan te krijgen.

“Alle bedrijven zijn tegenwoordig vatbaar voor phishing e-mails op basis van social engineering en BEC-aanvallen die flinke financiële consequenties kunnen hebben en de reputatie kunnen schaden”, zegt Wendy Moore, vice president product marketing van Trend Micro. “We willen de digitale wereld een stukje veiliger maken en werken daarom wereldwijd samen met vier vooraanstaande organisaties voor het aanbieden van educatieve bronnen binnen onze gratis Phish Insight-tool. Hiermee kunnen bedrijven niet alleen de security awareness van medewerkers testen, maar deze ook daadwerkelijk vergroten.”

BEC-aanvallen kostten bedrijven wereldwijd naar schatting bijna 1,3 miljard dollar in 2018. Dat is meer dan elke andere dreiging. Bovendien worden phishing e-mails gelinkt aan een derde van alle data breaches en 94 procent van alle malware die vorig jaar verscheen. Met de laatste verbeteringen aan Phish Insight kunnen bedrijven hun medewerkers beter trainen en de impact van dreigingen beperken.

Op basis van klantfeedback heeft Trend Micro besloten te werken met meerdere bewezen trainingspartijen om zo een breed contentaanbod te bieden dat aansluit op de cultuur van vrijwel elke organisatie: of die nu een meer conservatieve leerstijl heeft, of wil werken met geanimeerde storytelling. Trend Micro wil tegemoet komen aan de verschillende soorten vragen uit de markt; sommige bedrijven zijn op zoek naar micro leerervaringen voor hun medewerkers terwijl anderen juist zoeken naar langere, gedetailleerde trainingssessies.

Klanten krijgen toegang tot de content die het beste aansluit bij hun behoefte zonder (betaalde) contracten of abonnementen. De trainingcontent is volledig gratis voor de eerste zes maanden tijdens de beta-periode.

Plaats op:
Datum: 4 juni 2019
Bron: TREND MICRO BeNeLux
Gerelateerde artikelen  
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
20-06-2019 Nieuws Trend Micro reikt Partner Awards uit
24-08-2007 Nieuws Cybercriminelen maken misbruik van lek Trend Micro
23-10-2018 Nieuws Nieuwe endpoint security met Trend Micro Apex One
09-05-2007 Nieuws Trend Micro lanceert mkb-beveiligingsoplossingen voor Windows Vista
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.