Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

De Meern - IT-dienstverlener PQR en data security- en DRaaS-specialist 5W gaan fuseren. Voorlopig gaat 5W dan ook verder als ‘5W a PQR company’. De toevoeging van de kennis en expertise van 5W aan het PQR-portfolio geeft bestaande en nieuwe klanten toegang tot diepgaande kennis op het gebied van data security, mobile security, back-up- en infrastructure-management. Met deze fusie zet PQR een nieuwe stap in zijn ambitie om de IT-afdeling voor haar klanten volledig te ontzorgen. PQR kan nu klanten voorzien van end-to-end IT-oplossingen, inclusief producten, advies, implementatie en beheer op het gebied van cloud, end user computing en security en data recovery.

"Veel van onze klanten hebben behoefte aan bredere dienstverlening op het gebied van databeveiliging, disaster recovery, mobile device- en datamanagement. Dit kan PQR nu optimaal invullen dankzij de jarenlange expertise die 5W op dit gebied heeft opgebouwd. Dit geldt zeker ook voor de kennis over managed services zoals Disaster Recovery as a Service (DRaaS) en Back-up as a Service (BaaS). Nieuwe en bestaande klanten van PQR kunnen per direct van deze diensten gebruik gaan maken. Ik verwacht ook dat veel klanten dit op korte termijn zullen doen", aldus Marco Lesmeister, commercieel directeur bij PQR.

Ferdi Koperdraad, COO bij 5W: "De fusie met PQR geeft ons de mogelijkheid onze service en expertise te delen met de grote klantengroep van PQR. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op het portfolio van PQR en onze gespecialiseerde kennis biedt PQR en zijn klanten enorm veel toegevoegde waarde. Omgekeerd geldt dat ook voor de klanten van 5W. De nieuwe PQR-organisatie die door deze fusie ontstaat heeft een veel groter bereik waardoor we aanzienlijk zullen versnellen in onze groei."

Het uitgebreide mobile security-portfolio dat PQR vanaf nu biedt, omvat ook het ontwerp en de implementatie van BlackBerry-oplossingen. Hiermee levert, implementeert en beheert PQR een volledig portfolio voor mobile device management van leveranciers zoals VMware, Microsoft, Citrix en BlackBerry.

Plaats op:
Datum: 10 april 2019
Bron: PQR
Gerelateerde artikelen  
14-07-2010 Nieuws Hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor het MKB
22-10-2019 Nieuws Atos sterk op gebied van cybersecurity
24-02-2010 Nieuws PINS en AlertLogic sluiten partnerovereenkomst
11-08-2010 Nieuws Secode versterkt haar positie in Europa
28-09-2011 Nieuws ON2IT benoemd als IBM Premier Business Partner
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,83 seconden.