Nieuws  
 

F5 Networks introduceert nieuwe cloudgebaseerde applicatieservices die ontwikkelaars kunnen gebruiken om hun apps te optimaliseren, ongeacht of ze in een beginnend stadium van cloudmigratie zitten of al vergevorderd zijn. De nieuwe services betreffen een nieuw leveringsmodel gericht op het AWS SaaS Enablement Framework.

F5 Cloud Services bieden high-availability, self-service en volledige beheerde SaaS-oplossingen die gemakkelijk en binnen enkele minuten in AWS zijn in te activeren en te configureren. De Cloud Services zijn middels een pay-as-you-go model af te nemen in de AWS Marketplace, zodat gebruikers grip houden op de kosten, flexibel blijven en de mogelijkheid hebben om automatisch te schalen bij veranderende behoeften. Hoewel ze als (groot)zakelijke oplossing zijn ontwikkeld om hedendaagse deployment-scenarios te ondersteunen zoals cloud-native applicaties, microservices en containergebaseerde omgevingen, zijn de Cloud Services dankzij het leveringsmodel toegankelijk voor bedrijven van alle groottes.

Het nieuwe aanbod biedt tevens cruciale beveiligingsmogelijkheden om automatische bescherming te bieden tegen een veelvoud aan bedreigingen. Middels toekomstige services kan deze bescherming verder worden uitgebreid. Door de F5 diensten via een SaaS-model aan te bieden, is het eenvoudiger om op een later tijdstip services toe te voegen gedurende de ontwikkeling en lifecycle van een applicatie.

“Middels de AWS SaaS Factory en het AWS SaaS Enablement Framework waren we in staat F5 te helpen om het nieuwe Cloud Services platform te ontwerpen, ontwikkelen en aan te bieden op AWS”, zegt Terry Wise, VP, WW Partners bij AWS. “Klanten kunnen de F5-oplossingen nu gebruiken in een SaaS-model, waardoor ontwikkelaars kunnen innoveren zonder verder na te denken over het beheren van de infrastructuur of onderliggende code.”

Plaats op:
Datum: 9 april 2019
Bron: F5 Networks
Gerelateerde artikelen  
01-08-2007 Nieuws Uitgebreid Security Platform biedt resellers en distributeurs nieuwe kansen
20-07-2009 Nieuws SaaS viert 10de verjaardag
14-04-2017 Nieuws Fortinet optimaliseert overzicht van Security Fabric voor Cloud omgevingen
18-05-2017 Nieuws ZyLAB lanceert ZyLAB ONE eDiscovery
16-04-2009 Nieuws SCC nieuwe Google Enterprise Partner
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.