Nieuws  
 


Met duizenden klanten die dagelijks de Starbucks winkels in Rusland bezoeken, en honderden medewerkers om te managen, zocht het management van Starbucks naar een krachtige, flexibele en effectieve cameraobservatie oplossing die ingezet kan worden op elke locatie en in alle winkelformaten.

De installateur, AVIX, werd gevraagd een systeem aan te bieden met optimale beeldkwaliteit ongeacht het formaat van de winkel. Een flexibel observatiesysteem waarop eventueel bestaande camera’s aangesloten konden worden, welke eenvoudige te installeren is. Daarnaast moest het de esthetiek van elke vestiging bewaren én de mogelijkheid bieden om in real-time te focussen op verkooptransacties.

Het systeem wordt namelijk niet alleen ingezet om de hoge veiligheidseisen te kunnen garanderen maar ook om de bedrijfsprocessen te monitoren. De Senior Operations managers van Starbucks moeten het systeem kunnen gebruiken om de efficiency te controleren, de klantenservice te ondersteunen en prestaties te monitoren terwijl het aantal winkels toeneemt.

AVIX adviseerde IDIS technologie. Deze totaaloplossing biedt een schaalbaar systeem welke vanaf afstand toegankelijk is via PC’s en/of mobiele apparaten.

In de reguliere Starbucks vestigingen werden de IDIS HD-TVI recorders (NVR’s) geïnstalleerd welke ieder, afhankelijk van de grootte en de vereisten van de vestiging, 8 IDIS camera’s (TR-3108) of 16 camera’s (TR-4116) kunnen verwerken. Een mix van analoge en IP camera technologie is ingezet in het overgrote deel van de Starbucks vestigingen, waardoor maximale ontwerp en installatie flexibiliteit ontstaat. Nieuwe ‘drive-through’-vestigingen worden gemonitord door een combinatie van externe en interne camera’s.

Plaats op:
Datum: 25 februari 2019
Bron: IDIS
Gerelateerde artikelen  
20-06-2017 Nieuws Full HD surveillance oplossing over coax
11-10-2018 Nieuws Robuuste productlijn voor transportsector
06-09-2018 Nieuws Stadshavens Medemblik kiest voor IDIS
22-03-2013 Nieuws Axis komt met camera ter grootte van lipstick
14-07-2017 Nieuws IDIS biedt nieuw garantieprogramma
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.