Nieuws  
 

CompTIA komt met een open, leveranciersonafhankelijke community die volledig gericht is op de behoeften in de Benelux. De community helpt bedrijven succes te boeken in een tijd waarin veranderingen sneller gaan dan ooit. Tijdens de communitymeeting – die vandaag plaatsvindt op ISE 2019 (Integrated Systems Europe) – nemen opinieleiders in de industrie deel aan het gesprek en helpen de plannen voor 2019 vorm te geven.

De snelle groei van de sector wordt gevoed door innovatieve bedrijfsoplossingen die gebruikmaken van de nieuwste opkomende technologieën, zoals slimme steden/gebouwen, SaaS, blockchain, cybersecurity, nieuwe bedrijfsmodellen en een sterke ondernemerscultuur. CompTIA biedt deze bedrijven ondersteuning en advies met deze nieuwe community.

CompTIA's missie – als wereldwijde handelsorganisatie – is de IT-industrie te versterken en vooruit te helpen door bedrijven te laten groeien en bekwaam technisch personeel op te leiden. De leden variëren van Fortune 500-bedrijven, zoals Microsoft, Apple en Google, tot kleine technische dienstverleners die de implementatie en het beheer van technologie ondersteunen. De door leden gerunde community’s van CompTIA vormen de bouwstenen van hun op de industrie gerichte initiatieven, onderwijs, onderzoek en programma’s. Deze nieuwe community zal managers en thought leaders in de Benelux inschakelen om gemeenschappelijke industriële problemen op te lossen en daarmee een positieve impact hebben op de industrie.


Plaats op:
Datum: 12 februari 2019
Bron: CompTIA
Gerelateerde artikelen  
19-03-2019 Loopbaan Erik Baeten nieuwe Business Development Manager A&E Axis Benelux
06-08-2019 Nieuws Nieuw securityvoorschrift van Qualys
15-11-2016 Nieuws Red Tulip Systems opent kantoor op HSD Campus
13-09-2018 Nieuws UNETO-VNI krijgt nieuwe naam: Techniek Nederland
08-07-2019 Nieuws Basale cybersecurity-maatregelen niet structureel toegepast in industrie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.